Hoe bijzonder: de draaibare keuken van Rotor Home!

Nog een model dat op de kijkdag van zaterdag 5 augustus voor het eerst is te zien: het bijzondere Rotor Home van Avenue & Plume. Vorige maand stond hij nog achter het A-lab en de shell toren in Amsterdam. De kijkdag was een beetje regenachtig, gelukkig was het in de ochtend warm genoeg om buiten te zitten op Demopark!

Rotor Home is een mobiele eco-vriendelijke woning met als kloppend hart een gepatenteerde uitdraaibare keuken! Transformeer in een handomdraai de binnenkeuken tot buitenkeuken en maak zo van wonen een totaalbeleving zonder grenzen. Het houten terras waar de keuken overheen draait heeft verder een riante zitkuil voor eindeloos gezellig tafelen!
Rotor Home is een compact huis met een goed doordachte plattegrond. Binnen een lange open ruimte met voorin een verhoging met zithoek en – in de avond – het opklapbed om er de master bedroom van de maken. Aan de andere kop zit de badkamer en een extra slaapkamer, daarboven een entresol voor extra slaapgelegenheid.

Over ieder detail is nagedacht! een buitendouche, dakterras op het huis, bergruimte, hout gestookte kachel … Kijk snel verder op de website voor meer informatie.

Rotor Home kan op verschillende manieren worden ingezet. Natuurlijk als de ultieme recreatiewoning op een prachtige plek in de natuur. Of gebruik Rotor Home als een spectaculair mobiel restaurant om in te zetten voor zakelijke doelen. De ontwerpers houden van opdrachtgevers met lef die het leven mooier willen maken door het te delen. Als je je daarin herkent maken ze graag met je kennis.