PLAN JE BEZOEK

Op de Kijkdagen zijn alle modelwoningen open voor bezichtiging om ze te bezoeken, te vergelijken en te beleven. Vertegenwoordigers van de aanbieders zijn aanwezig om al je vragen te beantwoorden. Zie hieronder ook voor de plattegrond van het park, het adres en de routebeschrijving.
Een bezoek aan DemoParkNL is gratis en je hoeft je niet aan te melden. Kijk voordat je langskomt altijd even of de openingstijden niet zijn gewijzigd. Of abonneer je op de nieuwsbrief, dan ontvang je daarover bericht.

KOMENDE KIJKDAGEN en activiteiten
 

DECEMBER 2023
Zaterdag 2 december: Kijkdag. Van 10.00 tot 16.00 uur zijn alle huisjes open. 
Lezing door Trip Notarissen Almere over alles wat er komt kijken bij het kopen van een kavel. Om 11.30 en 13.30 uur, de lezingen zijn gratis en het is niet nodig om je aan te melden.

2024 - het programma van de lezingen op de zaterdag volgt. 

JANUARI 2024
Zaterdag 6 januari:
Kijkdag. Van 10.00 tot 16.00 uur zijn alle huisjes open.

FEBRUARI 2024
Zaterdag 3 februari:
kijkdag. Van 10.00 tot 16.00 uur zijn alle huisjes open. 

MAART 2024
Vrijdag 2 maart: 
kijkdag. Van 10.00 tot 16.00 uur zijn alle huisjes open. 
Zaterdag 3 maart: kijkdag. Van 10.00 tot 16.00 uur zijn alle huisjes open. 

APRIL 2024
Vrijdag 5 april: 
kijkdag. Van 10.00 tot 16.00 uur zijn alle huisjes open. 
Zaterdag 6 april: kijkdag. Van 10.00 tot 16.00 uur zijn alle huisjes open. 

MEI 2024
Vrijdag 3 mei: 
kijkdag. Van 10.00 tot 16.00 uur zijn alle huisjes open. 
Zaterdag 4 mei: kijkdag. Van 10.00 tot 16.00 uur zijn alle huisjes open. 

En verder: vrijdag 7 en zaterdag 8 juni, zaterdag 6 juli, zaterdag 3 augustus, vrijdag 6 en zaterdag 7 september, zrijdag 4 en zaterdag 5 oktober, zaterdag 2 november en zaterdag 7 december. 

PLATTEGROND VAN HET PARK
De modelwoningen liggen rondom een gemeenschappelijke tuin met boomgaard (in aanplant) en een vijver. Bij de entree staat het ExpoPaviljoen, dat gedurende de Kijkdagen geopend is voor achtergrondinformatie over klein en compact bouwen. Hier kun je ook koffie krijgen. 

Zie de plattegrond met de opzet van het park. Momenteel hebben 15 modellen een vaste plek. Een aantal modellen zijn direct leverbaar (demo-model). 
De opstelling verandert regelmatig, waardoor het altijd interessant is om een bezoek te brengen.  

BEZOEK OP AFSPRAAK - buiten de Kijkdagen om
Buiten de vaste Kijkdagen kun je een showmodel op afspraak bezoeken. Dit regel je rechstreeks met de aanbieder, zie onder Modelwoningen voor de contactgegevens.
Het park is niet afgesloten en het is daarom altijd interessant om langs te komen. Je krijgt wel een indruk van de uitvoering, uitstraling en variatie van de verschillende modellen. Bij ieder model staat een informatiebord met de belangrijkste gegevens over de bouw. Als een van de woningen je echt aanspreekt kom je later terug op afspraak of tijdens een Kijkdag.

(PROEF)slapen
Sommige woningen worden door de aanbieder beschikbaar gesteld om te komen proefslapen - zie onder Modelwoningen voor welke huisjes dit van toepassing is.
Heel bijzonder om zo de woonbeleving live te kunnen ervaren. Als je wilt komen proefslapen, neem dan rechtstreeks contact op met de aanbieder! (gegevens te vinden onder de woningen). 

LOCATIE / routebeschrijving
DemoParkNL ligt centraal in het land, op een goed bereikbare locatie in Almere. Het park ligt in de kruising van de A6 en de A27 en is direct vanaf de snelweg aan te rijden.

Adres: Daniel Goedkoopstraat 30, 1349 GJ Almere - Oosterwold. Het adres staat inmiddels in google maps. 
Bereikbaarheid: A6 - afslag A6 Almere Nobelhorst - Buiten-West. Volg de borden P-carpoolplaats en rijd zo naar de Daniel Goedkoopstraat. Aan je linkerhand zit de LIDL supermarkt, rechts de Frietboerderij en daarachter aan de rechterzijde DemoParkNL. 
Op het park zijn een aantal parkeerplaatsen aanwezig. Bij de LIDL supermarkt aan de overkant is meer dan voldoende aanvullende parkeergelegenheid, of parkeer langs de weg. 
Het park is slecht bereikbaar met het openbaar vervoer. Wil je toch met het OV komen? Reis dan naar met de trein naar Almere Centrum en huur een OV fiets.

Route