Kijkdagen

KOMENDE KIJKDAGEN en activiteiten

Op de Kijkdagen zijn alle woningen open. In iedere woning is een vertegenwoordiger van de aanbieder aanwezig om al je vragen te beantwoorden. Een bezoek is gratis en je hoeft je niet van te voren aan te melden. Abonneer je op de nieuwsbrief (onderaan de pagina) zodat je altijd op de hoogte bent van de actualiteit. Zie verder de plattegrond, het adres en de routebeschrijving, en de agenda voor 2024. Met regelmaat worden extra (thematische) activiteiten georganiseerd. 

2024

ALVAST VOOR IN DE AGENDA: ZONDAG 2 JUNI NATIONALE CPO-DAG, zie voor alle informatie en inschrijving:www.nationalecpodag.nl.

MEI 2024
Vrijdag 3 mei: 
kijkdag. Van 13.00 tot 16.00 uur zijn alle huisjes open. 
Zaterdag 4 mei: kijkdag. Van 10.00 tot 16.00 uur zijn alle huisjes open. 

Zondag 2 juni: Nationale CPO dag. Particulieren nemen in toenemende mate het heft in handen om een eigen woningbouwproject tot stand te brengen: samen bouwen samen wonen. De dag is vooral bedoeld voor mensen die in de startfase verkeren of al actief zijn. Er is een interessant lezingenprogramma met thema’s als ontwikkeling van de woongemeenschap, het wonen in een woongemeenschap en praktische verhalen met betrekking tot de opzet, (zakelijke) uitwerking en begeleiding. 

En verder: kijkdagen op vrijdag 7 en zaterdag 8 juni, zaterdag 6 juli, zaterdag 3 augustus, vrijdag 6 en zaterdag 7 september, zondag 15 september de Groene Plantenmarkt, kijkdagen op vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober, zaterdag 2 november en zaterdag 7 december.

Plattegrond van het park

De modelwoningen liggen rondom een gemeenschappelijke tuin met boomgaard en een vijver. Bij de entree staat het ExpoPaviljoen, dat gedurende de Kijkdagen geopend is voor achtergrondinformatie over klein en compact bouwen. Hier kun je ook koffie krijgen en vinden de lezingen en presentaties plaats.  

De opstelling verandert regelmatig, waardoor het altijd interessant is om een bezoek te brengen.  De plattegrond wordt dan geactualiseerd. 

Interesse om een model te plaatsen? neem contact op met Jorien van Santen, jorien@demopark.nl of 0641246405. 

Bezoek buiten de Kijkdagen om

Buiten de vaste Kijkdagen kun je een showmodel op afspraak bezoeken. Dit regel je rechtstreeks met de aanbieder, zie onder Modelwoningen voor de contactgegevens.

Het park is niet afgesloten en het is daarom altijd leuk om langs te komen. Bij ieder model staat een informatiebord met de belangrijkste gegevens over de woning. Als een van de woningen je echt aanspreekt kom je later terug op afspraak of tijdens een Kijkdag.

(PROEF)slapen
In sommige woningen is het mogelijk om te komen proefslapen – zie onder Modelwoningen voor welke huisjes dit van toepassing is, en met wie je dit ook regelt.
Hoe bijzonder om zo de woonbeleving live te kunnen ervaren!