Tilt House

Homera Modular

Foto's:


Tilt House Large
is een modulaire woning die is opgebouwd uit twee modules. Het grote voordeel van losse modules is dat zij bij elkaar op een vrachtauto vervoerd kunnen worden. Het huis is gereed en kan op locatie snel en eenvoudig worden geinstalleerd zodat de bewoners er snel in kunnen trekken.
De getoonde impressies worden binnenkort vervangen door foto’s van het model op het park.

Het showmodel dat op DemoParkNL staat is direct te koop, zie onder kenmerken voor de specificaties. Uiteraard is het ook mogelijk om een nieuw (maatwerk)model te bestellen.

Indeling Tilt House op DemoParkNL
De entree is in de woonmodule. Als je binnenkomt zit er direct links bergruimte (garderobe) met spiegel. De keuken heeft een hoekopstelling en met veel berg- en werkruimte, en wordt opgeleverd inclusief apparatuur. Er is een minimalistisch woondeel met plek voor een goede tweepersoons bank waartegenover de televisie(kast) kan komen. Hier vind je een complete glazen pui die speels het schuin oplopende plafond volgt. In het middendeel is de toegang naar de slaapmodule. De badkamer verbindt de twee slaapkamers. De badkamer met toilet zijn luxe en ruim uitgevoerd. In de slaapkamers is voldoende plek voor kasten en dubbel of eenpersoonsbed, naar het gebruik. Het huis is geschikt voor 2 tot 4 personen, short stay, recratie of langer verblijf. Er is ook een uitvoering beschikbaar met 1 grote slaapkamer. Het Tilt House biedt voor een tiny woning veel comfort, met karakteristieke schuine daken die open zijn in de woning.

Buitenzijde. Het Tilt House heeft een onderscheidende uitstraling die zowel door bewoners als commerciele gebruikers wordt gewaardeerd. Aluminium panelen worden afgewisseld met houten delen van Fins thermowood, met aluminium ramen en deuren met goede isolerende beglazing. Naar het terras zijn er schuifdeuren.

Over Homera Modular
De lijn Homera maakt deel uit van het bedrijf Consera, een grote staalframe en modulair bouwen producent gevestigd in Turkije. Consera heeft een lange historie met de realisatie van grote gebouwen tot aan eengezinswoningen. Het bedrijf is met de premium modulaire woningen actief in 30 landen. Het staalframe dat de basis vormt van de woningen is streng en duurzaam en kan met een gerust hart worden overgedragen naar een nieuwe generatie. De Homera huizen kunnen meerdere keren worden gerenoveerd, hergebruikt en/of herplaatst, wat ze een goede investering maakt. Aan het einde van de levensduur kunnen alle materialen worden hergebruikt zodat er geen schade aan het milieu ontstaat. Homera heeft een design team met ontwerpers en ingenieurs, die samenwerken met lokale architecten om een soepele realisatie en plaatsing op locatie mogelijk te maken.

Verken onze website om een verdere indruk te krijgen van het bedrijf en de mogelijkheden en kom zeker een bezoek brengen aan de modelwoning op DemoParkNL.

Aantal modules: 2 (woonmodule en slaapmodule)
Afmeting woonmodule L x B x H: 5.55 m x 4.0 m x 3.4 m
Afmeting slaapmodule LxWxH: 8.25 m x 4.0 m x 3.4 m
Bruto totaal oppervlak: 54.5 m2
Netto totaal woonoppervlak: 43.1 m2
Bouwbesluit: Homera Modular ontwerpen zijn geschikt voor permanente bewoning
Verwarming en warm water: lucht-water warmtepomp voor verwarming en koeling, elektrische boiler
Proefslapen: neem contact op voor de mogelijkheden
Meerdere uitvoeringen: ja, modulaire opzet, zie de website voor voorbeeld opties
Minimale afname: nee. Korting bij afname meerdere woningen (maatwerk aanbieding)

Prijs: Showmodel vanaf € 107.100 inclusief transport naar Utrecht, exclusief BTW en kraankosten ter plekke en optionele upgrades.
Informeer via de website naar het complete overzicht van prijzen en modellen

Downloads:

Contact: