Ruth

Compact Living

Foto's:

Compact Living is een jonge, enthousiaste speler op de markt van tiny houses en modulaire bouw. Het bedrijf is gevestigd in Hilversum en staat sinds maart van dit jaar op DemoParkNL met hun modelwoning genaamd Ruth. Naast dit model is er een selectie standaardmodellen uit de brochure.

Er wordt gewerkt met een productielijn waar naast de standaardmodellen ook custom made (maatwerk) woningen kunnen worden geproduceerd. Of het nou aankomt op het gebied van maatvoering, indeling, duurzaamheid of verdere specifieke toepassingen. Er wordt geluisterd naar uw dromen en idealen om deze vervolgens te vertalen naar een op maat gemaakt tiny house dat perfect past bij uw levensstijl.

Compact Living staat voor een hoogwaardige kwaliteit van afwerken en een uitstekende materiaalkeuze in combinatie met een snelle levering. Door voortdurend te blijven innoveren willen ze dit ook blijven garanderen.

De woningen worden buiten onze landsgrenzen geproduceerd in onze moderne productiehal. Hier worden de woningen turn key opgebouwd en van hieruit per vrachtwagen getransporteerd naar de eindbestemming van de klant. Tevens is het mogelijk om prefab woningen op te bouwen op locatie.

Model Ruth
Demomodel Ruth is een volledig geprefabriceerde woning die turn key op locatie geleverd wordt. De woning wordt per vrachtwagen vervoerd en op locatie door een kraan op de fundering geplaatst.
Het is een echte modelwoning die de verschillende opties in de afwerking laat zien qua wanden en vloeren, allemaal in dezelfde prijs.
De woning op DemoparkNL is een recreatiewoning maar met enkele aanpassingen is de woning geschikt voor permanente bewoning. De oplevering is compleet inclusief badkamer, keuken en vloer- en wandafwerking.

De woning wordt standaard opgeleverd met:

  • Triple glas (A+++)
  • Elektrische vloerverwarming
  • Keuken + apparatuur (inductie kookplaat, koelkast, oven)
  • Badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel.
  • Ingebouwde verlichting

Lang niet alle specificaties zijn hier opgesomd en daarom heten wij u van harte welkom om onze modelwoning te bezichtigen tijdens één van de georganiseerde kijkdagen. Ontdek de vele mogelijkheden en maak kennis met onze luxe afwerking en vernuftige oplossingen.

Indien u een afspraak buiten de kijkdagen om wilt of graag een nacht zou willen proefslapen denken wij graag met u mee.

Afmetingen l x b: 12,0 m x 3,6 m (buitenmaten)
Woonoppervlak: 32,5 m2 gebruiksoppervlak
Bouwbesluit: voor tijdelijke bewoning (15 jr), aan te passen voor permanente bewoning volgens bouwbesluit
Verwarming en warm water: woongedeelte elektrische vloerverwarming, badkamer elektrische vloerverwarming, elektrische boiler
Duurzaamheid: houtwol isolatie, HR++ glas, optioneel zonnepanelen
Proefslapen: ja
meerdere uitvoeringen: verschillende opties mogelijk, ook custom made
Minimale afname: nee
Prijs: € 95.000 inclusief BTW

Downloads:

Contact:

Compact Living BV
Zuiderloswal 25
1216 CJ Hilversum
0610754581

info@compactlivingbv.nl

www.compactliving.nl