Nano

BetaalbaarWonen

Foto's:

Maak kennis met de Nano, dé oplossing voor betaalbaar wonen!

De Nano staat op de wisselplek op het park: het voorraadmodel is direct te koop.
De prijs is € 95.000 ex BTW.

BetaalbaarWonen presenteert met trots de Nano op het Demopark. Deze compacte woning is de perfecte oplossing voor starters die op zoek zijn naar een comfortabel en betaalbaar thuis. De Nano is extreem goed geïsoleerd en heeft een A+++ energielabel. Uiteraard voldoet de Nano aan het Bouwbesluit voor permanente bewoning. Ook voor recreatie is de Nano uitermate geschikt, zelfs in gebieden en landen met extreme temperaturen.

Betaalbaar en compleet

De Nano is niet alleen betaalbaar in aanschaf, maar vooral ook in gebruik. De woning is onderhoudsvrij en wordt standaard geleverd met 3-dubbel glas. Optioneel kan de woning worden uitgerust met zonnepanelen en een huisbatterij, waardoor hij nagenoeg energieneutraal is. De Nano wordt standaard geleverd met een decentraal WTW systeem die aangestuurd wordt door CO2 sensoren via het smart-homesysteem. Een uitbreidingspakket is optioneel waarmee je de volledige woning op afstand kunt bedienen.
De vloer, een keuken en de badkamer zijn bij de prijs inbegrepen.

Innovatief en duurzaam

De Nano wordt gebouwd met het revolutionaire NedPanel systeem. Dit systeem is stikstof- en CO2-vrij en zorgt voor een extreem lichte en sterke constructie. De woning is bestand tegen extreme winddruk en seismische activiteit. De binnen- en buitenmuren zijn gemaakt van 100% recyclebare MgO-beplating, die ook de hoogste brandwerendheid classificatie heeft.

Flexibel en uitbreidbaar

De Nano op het Demopark heeft een oppervlakte van 46 m2 (inclusief luifel) en een woonoppervlakte van 33 m2. De indeling is praktisch en efficiënt, met een slaapkamer, badkamer, keuken en woonkamer. Dit model is direct te koop.

Het basismodel kan eenvoudig worden uitgebreid met een extra slaapkamer, garage of werkruimte. Ook is het mogelijk om 2 of 3 units aan elkaar te koppelen. De Nano is zelfs stapelbaar, waardoor hij ideaal is voor tijdelijken huisvesting, studentenwoningen of spoedopvang.

Unieke Reflex-variant

Voor een ultieme verbinding met de natuur, is er de Nano Reflex. Deze variant heeft een complete glaswand aan één of twee zijden, waardoor de woning vrijwel opgaat in de omgeving. Het gevoel van midden in de natuur leven is compleet!

BetaalbaarWonen: Duurzaam wonen voor iedereen

BetaalbaarWonen heeft als doel om kwalitatief hoogwaardige woningen weer betaalbaar te maken. Dit doen we door gebruik te maken van duurzame materialen en de nieuwste technieken. De woningen van BetaalbaarWonen zijn energiezuinig, onderhoudsarm en hebben een zeer lange levensduur.

NedPanel bouwsysteem: Snel, sterk en betaalbaar

BetaalbaarWonen heeft een eigen gepatenteerd bouwsysteem ontwikkeld; ‘NedPanel’. Dit systeem garandeert een korte bouwtijd, extreem hoge isolatiewaarden en een sterke constructie met een laag gewicht. De woningen kunnen op een lichte fundering worden geplaatst en zijn uitermate geschikt voor drijvende woningen.

20 basisontwerpen en maatwerk

BetaalbaarWonen heeft meer dan 50 basisontwerpen die naar wens kunnen worden geconfigureerd en afgewerkt. Van Tiny-house tot een royale bungalow, er is voor ieder wat wils. Vrijwel alle ontwerpen zijn geschikt voor permanente bewoning.

Productie in Nederland

Alle woningen van BetaalbaarWonen worden op maat gebouwd in onze eigen productiefaciliteit in Lemmer. Hierdoor is er veel mogelijk qua maatwerk, binnen de standaarden van het concept. De gemiddelde productietijd bedraagt 10-15 weken. De compacte woningen worden kant en klaar vervoerd en geplaatst. Grotere woningen of woningen op moeilijk bereikbare locaties kunnen op locatie worden gebouwd.

Meer informatie

Ben je op zoek naar een betaalbare en duurzame woning? Of wil je een eigen ontwerp laten configureren, dan heten we u  van harte welkom tijdens de Kijkdagen op Demopark of neem gerust even contact met ons op en stuur een email naar info@betaalbaarwonen.com of bel ons even op: 0852129091.

Specificaties:

Afmetingen l x b x h: 10,80 x 3,6 x 3,3 m (excl. luifel)
Woonoppervlak: 33 m2 GO (binnenmaten: 10,40 x 3,18)
Footprint: 46 m2 GO
Bouwbesluit: voldoet aan het bouwbesluit voor permanente bewoning.
Verwarming: split airco met warmtepomp
Duurzaamheid: triple glas, optioneel zonnepanelen, optioneel huisbatterij
Meerdere uitvoeringen: ja
Proefslapen: in overleg
Minimale afname: nee. De getoonde modelwoning is direct te koop.
Prijs: € 95.000 ex BTW en af fabriek Lemmer
Zie voor de complete lijst de download.

Downloads:

Contact:

BetaalbaarWonen BV
Klaaskamp 3, 8531XE Lemmer
www.betaalbaarwonen.com
Verkoop en informatie: 0852129091
info@betaalbaarwonen.com