Nano

BetaalbaarWonen

Foto's:

de Nano
BetaalbaarWonen presenteert op Demopark het model Nano.
– het model zal in de loop van februari 2024 worden geplaatst.

De Nano serie is het antwoord van BetaalbaarWonen om wonen voor starters betaalbaar te maken. Het model is daarnaast ook zeer geschikt voor recreatie.
Hij is slechts 3 meter breed en 9,66 meter lang. Hiermee past de woning op kleine, smalle ruimtes. Het model is makkelijk te vervoeren. De woning is uiterst energiezuinig en biedt alle comfort.

Het basismodel is eenvoudig uit te breiden met een aangebouwde slaapkamer, garage of werkruimte. Ook kunnen 2 of 3 units aan elkaar gekoppeld worden. Er is een optionele module voor een veranda.

Een heeft een grondvlak van 29,55 m2 (luifel optioneel van 6,2 m2) met een woonoppervlak van 26 m2. Intern: 9.40 x 2,40 meter.

Indeling: De entree zit aan de zijkant met een kleine hal waaraan badkamer toilet en de techniek grenzen. De slaapkamer is aan de achterzijde. De keuken staat in de woonkamer. Op de kop een groot raam / schuifpui met de zijmuur nog een stukje doorlopend voor een beschutte buitenplek. De overige ramen zitten aan de entreezijde. Doordat er geen ramen zitten in een van de zijgevels is het model eenvoudig te schakelen (2-onder-1 kap uitvoering).

Type Reflex, een variant op de Nano, wordt met een complete glaswand aan 1 of 2 zijden uitgevoerd. Hiermee gaat de woning volledig op in een natuurlijke locatie, het ontbreken van een zichtbare muur geeft het gevoel of je midden in de natuur leeft.

De Nano is een smaakvolle verschijning die in vele kleuren en diverse gevelmaterialen kan worden uitgevoerd. De oplevering is compleet inclusief badkamer, keuken en vloer- en wandafwerking. Verwarming, warm water en koeling middels een warmtepomp icm een split-airo. De systemen zijn makkelijk te bedienen met het speciaal ontwikkelde smart-home systeem, waarmee de woning ook op afstand bedienbaar is. De ramen zijn van 3 dubbel glas, op het dak kunnen zonnepanelen worden gelegd. De woning kan ook opgeleverd inclusief een huisbatterij zodat er geen elektra aansluiting nodig is. Informeer naar de mogelijkheden om de woning geheel off-grid uit te voeren, waarbij er geen enkele aansluiting nodig is.
Indien gewenst kan de woning verlengd, verhoogd of breder worden uitgevoerd.

Over BetaalbaarWonen
BetaalbaarWonen ontwikkelt duurzame woningen met een minimale impact op de natuur. BetaalbaarWonen selecteert al de toegepaste materialen met het oog op het milieu en door de geheel elektrische bouwmethode is de bouw uitstootvrij. Het is ons belangrijkste doel uitsluitend duurzame materialen te gebruiken om energiezuinige woningen te bouwen die minimaal onderhoud nodig hebben met een lange levensduur.

NedPanel bouwsysteem
BetaalbaarWonen heeft een eigen bouwmethode ontwikkeld, modulair bouwen gebaseerd op het gebruik van het NedPanel bouwsysteem. De voordelen van dit systeem op een rij gezet zijn: een korte bouwtijd, geen thermische lekkage zodat zeer hoge isolatiewaarden kunnen worden behaald en een sterk en stijf bouwsysteem met een laag gewicht (gunstig voor het vervoer). Groningen opgelet: de lage massa van de woning gecombineerd met een mate van flexibiliteit maakt de woningen ook geschikt voor gebieden met enige seismische activiteit. Door de lage massa kan een licht systeem voor de fundering worden toegepast, afhankelijk van de locatie. De woningen zijn ook zeer geschikt voor drijvende funderingen en pontons. Er wordt gebruik gemaakt van gestandaardiseerde afmetingen van de panelen (60 of 120 cm breed, lengte wisselt) met integratie van de buizen in de panelen en alle raam- deur- en gevelafwerkingen gebaseerd op deze maten. Daardoor is bouwen op de ‘NedPanel’ manier eenvoudiger dan traditioneel bouwen. Dit maakt het bouwen niet alleen snel maar bovenal ook betaalbaar.

20 basisontwerpen
BetaalbaarWonen heeft 20 basisontwerpen, die op maat kunnen worden afgewerkt. Van een officepod als werkplek in de tuin, recreatie of drijvende woningen, bungalows en tiny houses. De meeste ontwerpen zijn geschikt voor permanente bewoning.

productie
BetaalbaarWonen beschikt over een eigen productiecapaciteit waar ieder huis op maat gebouwd wordt met het NedPanel systeem. Hierdoor kan voor iedere woning maatwerk worden geleverd, binnen de standaarden van het concept. De gemiddelde productietijd is rond de 10 weken, gelijk oplopend met de termijn van de vergunningprocedure.
De woning wordt met een vrachtauto vervoerd en geplaatst, maar kan ook volledig op locatie worden gebouwd.

Interesse?
wij heten u welkom tijdens de Kijkdagen op Demopark of neem contact op voor een afspraak op maat om alle mogelijkheden door te spreken.

Afmetingen l x b x h: 9,66 x 3 x 3 m
Woonoppervlak: 26 m2 GO  (binnenmaten: 9,40 x 2,40)
Footprint: 29,55 m2 GO
Bouwbesluit: de woning is ook in een uitvoering beschikbaar voor permanente bewoning.
Verwarming: split airco met warmtepomp
Duurzaamheid: triple glas, optioneel zonnepanelen, optioneel huisbatterij
Meerdere uitvoeringen: ja, het model kan aangepast
Proefslapen: ja
Minimale afname: nee
Prijs: volgt

Downloads:

Contact:

BetaalbaarWonen BV
Klaaskamp 3, 8531XE Lemmer
www.betaalbaarwonen.com
Verkoop: Menno Bliek, 0614111365
menno@betaalbaarwonen.com