FlexPlus

UnitDirekt

Foto's:

FlexPlus serie
De FlexPlus woningserie is een duurzame, energiezuinige en zoals de naam zegt flexibele oplossing voor (toekomstige) woonvragen.
De FlexPlus woning is beschikbaar in drie varianten.
Het zijn passieve houtskeletwoningen die compact en slim zijn ontworpen. De woningen zijn zeer goed geïsoleerd en voldoen aan de eisen van de BENG (Bijna Energie Neutrale Gebouwen) en overige bouwregelgeving. Daardoor zijn ze geschikt voor permanente bewoning, maar kunnen ze ook worden geplaatst als tijdelijke woning, mantelzorgwoning, of als recreatie object.

De Plus staat voor een extra verdieping met dakterras, een groen dak voor extra isolatie en verkoeling, of de plaatsing van zonnepanelen.
De woningen kunnen ook worden geleverd zonder de extra verdieping.
Iedere woning wordt gebouwd in de eigen werkplaats en kan daarom volledig worden uitgewerkt naar wens en behoefte, van de keuze van de buitenbekleding tot de wandopbouw.

De FlexPlus woning op DemoparkNL

De modelwoning is een FlexPlus huis van het type 1.
Indeling: De woning heeft op de begane grond in het midden van de lange zijde een entree naar een aparte hal met trapkast onder de trap en een toilet. De woonkamer heeft aan twee zijden ramen zodat deze lekker licht is. De kopse kant is gesloten, hier kan mooi een open haard worden geïnstalleerd. De keuken grenst aan de woonkamer en heeft een rechte opstelling. Trapopgang naar boven, met daartegenover de technische ruimtes. De slaapkamer ligt aan de achterzijde met aangrenzend de badkamer, verdeeld in twee gedeelten: wastafel en inloopdouche. Over de breedte van de kamer is een inbouwkast gemaakt. Boven is een tweede slaapkamer met grote inloopkast en een tweede badkamer met wastafel en douche. Deur naar het dakterras. Beide slaapkamers beschikken over grote ramen. Doordat de eerste etage aan 1 kant oversteekt krijgt de woning een speels karakter.

Ecologisch met respect voor klimaat en het milieu

Een FlexPlus woning beschikt over een moderne Mitsubishi Electric Diamond wandunit met strakke uitstraling (airco) voor verwarmen en koelen, en een warmterugwin-unit voor woningventilatie.
De buitenzijde is bekleed met hoogwaardige vezelcementplaat, geproduceerd met grondstoffen van natuurlijke oorsprong: cement, water en houtvezels. Dit materiaal is in verschillende kleuren en afmetingen verkrijgbaar (panelen, stroken, tegels) zodat iedere woning zijn eigen uitstraling kan krijgen. Het Isofloc isolatiemateriaal bestaat uit wollige cellulosevlokken van gerecycled krantenpapier. Cellulose heeft een zeer goede isolatiewaarde en beschermt houten constructies optimaal tegen vochtschade en brand. Aan de binnenzijde worden de wanden afgewerkt met Fermacell Gipsfaser platen.
De afwerking van de badkamers, de inloopkast en de keuken met apparatuur zijn bij de prijs inbegrepen.

Het antwoord voor groepsprojecten
De FlexPlus woningen kunnen worden gestapeld en/of geschakeld, tot bijvoorbeeld een hofje, wijk, of compact appartementencomplex. Vanwege de mogelijkheid van maatwerk per woning kan een gevarieerd buurtje ontstaan met een rustige uitstraling.

Over UnitDirekt
Al meer dan 35 jaar houdt UnitDirekt zich bezig met de bouw en inrichting van mobiele woningen. Eerst vooral in de recreatiebranche, daarna gericht op zorgwoningen en recent is het aanbod uitgebreid met de FlexPlus serie die geschikt is voor permanente bewoning.
Het team bestaat uit een unieke combinatie van jonge en ervaren medewerkers. UnitDirekt beschikt over een eigen productiehal waar de fabricage van de woningen plaatsvindt. Voordat de woning op transport gaat vindt een vooroplevering plaats. UnitDirekt maakt gebruik van verschillende partners die het vervoer verzorgen.

Bij UnitDirekt geven we advies op maat. We doen er alles aan om uw woonwens in vervulling te doen gaan.

Afmetingen buitenmaat l x b x h: begane grond: 11,00 x 4,40 meter, verdieping 5,60 x 4,4 meter, hoogte 5 meter
Woonoppervlak: 73 m2
Bouwbesluit: ja, uitvoering beschikbaar geschikt voor permanente bewoning
Bouwmethode: houtskeletbouw met vezelcementplaten gevelafwerking
Verwarming en warm water: full electric Mitsubishi wandunit (tevens koeling)
Duurzaamheid: volledig houten woning, gebruik van natuurlijke materialen, isolatie van gereclycled materiaal, zonnepanelen mogelijk
Meerdere uitvoeringen: ja, dat is de kern van het concept, daarnaast schakelen en stapelen mogelijk
Minimale afname: nee, bestelling op maat
Proefslapen: nee (nog niet)
Prijs: vanaf € 154.950,00 inclusief BTW

Downloads:

Contact:

UnitDirekt
Edisonweg 26
3752LV Bunschoten-Spakenburg
033-2301938
www.unitdirekt.nl
info@unitdirekt.nl