Family

Omschrijving

Family 

De Family Loft is een unieke Compact Home van 48 m2 woonoppervlak met twee aparte slaapkamers op de verdieping. Deze woning is ontwikkeld als eengezinswoning en voldoet voor particuliere opdrachtgevers volledig aan het Bouwbesluit (voor permanente bewoning). 
Het slimme ontwerp, materiaalgebruik en hoogte zorgen maken dat de woning ruim aanvoelt. De slaapkamers op de verdieping zijn verbonden met een brug zodat de gehele woning zijn hoogte en ruimtelijkheid behoudt. De Family is volledig energieneutraal en uitgerust met moderne installaties. Het integreerde zonnepanelendak (met maar liefst 52 panelen!) maakt dat de woning meer energie oplevert dan dat hij verbruikt. 
We transporteren de Family in 2 delen die op locatie in 1 dag geplaatst en aangesloten kan worden. Vandaag plaatsen is morgen wonen. 

Een woning wordt sleutelklaar opgeleverd. De woningen beschikken standaard over een keuken, badkamer, vloer-, plafond- en wandafwerking. Ook het zonnepanelendak en het ventilatiesysteem zijn standaard bij de prijs inbegrepen. 

Exterieur

Het huis heeft een stoer en modern karakter en is geïnspireerd op een tijdloze hoofdvorm en architectuur. Het 45 graden dak met de overstek geeft het huisje een stijlvolle vertrouwde uitstraling. Tegelijkertijd is de woning modern en grensverleggend door de toepassing van innovatieve materialen zoals de onderhoudsvrije Tricoya® gevelafwerking en het zonnepanelen dak.

Interieur

Het interieur is zo compact en efficiënt mogelijk ingedeeld en heeft alles wat je nodig hebt om comfortabel te kunnen wonen. De woonkamer is gecombineerd met de keuken en ligt aan een grote glazen gevel met veranda. De badkamer heeft een douche, toilet en wastafel en ligt aan de achterkant van het huis. Op de eerste verdieping zijn er twee knusse slaapruimtes. Onder de trap naar de verdieping is extra bergruimte. De gehele binnenafwerking is gemaakt van Okoume fineer van hoge kwaliteit. Okoume brengt de natuurlijke gezellige sfeer waar we trots op zijn. De warme houttinten met prachtige vlammen maken elke Family weer uniek.

Er is een optielijst om de woning naar eigen keuze nader af te werken, zie onder downloads. Daar vind je ook de brochure. 

Wil je meer weten over onze woningen?

Over Mill Home

Mill Home is een producent gespecialiseerd in hoogwaardige verplaatsbare woningen die volledig in de fabriek worden gebouwd. Deze serie woningen zijn speciaal ontwikkeld en geschikt voor vele doelgroepen. Met name voor de grote vraag naar starters- en eengezinswoningen. 

Mill Home bouwt de woningen “Smart” dankzij innovatieve bouwmethodes en optimaal gebruik te maken van de ruimte. Hierbij gebruiken wij hoogwaardige sandwichpanelen die we zelf in onze fabriek maken.

Hierdoor bouwen we niet alleen flexibel en razendsnel, maar ook duurzaam en verantwoord door minimale uitstoot van stikstof en CO2. De woningen zijn volledig energieneutraal, full electric, uitgerust met moderne installaties en hebben een hoogwaardige afwerking met een prachtige houten uitstraling.

Mill Home
Hertsweg 5
5451GS Mill
0485-315968
www.millhome.nl
info@millhome.nl

Kenmerken

Mill Home Family

Afmetingen buitenmaat l x b x h: 8,4 x 4,1 x 5,6 m
Afmetingen binnenmaat begane grond l x b x h: 7,5 x 3,6 x 4,2 m
Afmetingen binnenmaat verdieping l x b x h: 7,9 x 3,8 x 2,7 m.
Woonoppervlak: 48 m2 netto
Bouwbesluit: ja, geschikt voor permanente bewoning
Verwarming en warm water: full electric met warmtepomp
Duurzaamheid: geintegreerd zonnepanelendak met 52 panelen van 140 wp per stuk, energieneutraal, Groen Hypotheek Verklaring
Meerdere uitvoeringen: nee, vast model, wel 2 modellen te schakelen
Minimale afname: nee, bestelling op maat
Proefslapen: ja
Prijs: vanaf € 147.500 inclusief BTW

Foto's

Family Loft
Mill Home Family
klein Mill Home project
Mill Home Family_Interieur 01
Mill Home Family_Interieur 12
Mill Home Family_Interieur 09
Mill Home Family_Interieur 13
Mill Home Family_Interieur 05
Mill Home Family_Interieur 04
Mill Home Family_Interieur 14
Family Loft slaapkamer
Mill Home Family_Interieur 15
Plaatsing van de Family Loft
Mill Home buiten-leven
MillHome_drone