Een nieuwe Nordic

Er staat een nieuwe Nordic op Demopark, nu een model met 2 slaapkamers.
Bij Tinyrebel laat je een energiezuinige, modulaire en ecologisch verantwoord tiny house bouwen. Ze zijn geschikt als recreatiewoning of voor permanente bewoning. Met weinig onderhoudskosten en lage energielasten. De huisjes hebben slimme plattegronden waarbij iedere vierkante meter is uitgekiend en optimaal wordt benut. Op Demopark presenteren zij het model Nordic, waarvan de basismaat 4 x 12 meter is. Binnen deze maat zijn verschillende plattegronden mogelijk, en verschillende opstellingen voor de keuken. Eerder stond op Demopark een model met 1 slaapkamer, dat wordt nu vervangen door een model met 2 slaapkamers. Het nieuwe model wordt in de loop van februari geplaatst zodat deze tijdens de kijkdagen van 1 en 2 maart voor het eerst te zien zal zijn. De Nordic is een slimme serie met veel mogelijkheden. Er is bijvoorbeeld een kortere versie die toch helemaal compleet is. Of zet er een aanbouw aan: dan wordt er dwars op het model een module bijgeplaatst, die kan varieren in lengte. Voor 1 of zelfs 2 extra slaapkamers, of een combinatie van extra slaapkamer en inpandige schuur. De aanbieders kunnen er alles over vertellen bij een bezoek aan de modelwoning.

De nieuwe Nordic met 2 slaapkamers:

En deze variant met 1 slaapkamer is natuurlijk ook nog altijd te bestellen. Ze zijn beiden 4 x 12 meter.