Tilt House van Homera nieuw model op DemoParkNL

Er wordt  de laatste hand gelegd om zaterdag 2 december met trots het nieuw geplaatste Tilt House te kunnen presenteren aan het Nederlandse publiek. Het is een bijzonder ontwerp dat uit twee naast elkaar geplaatste delen bestaat, met schuin oplopende plafonds en mooie puien voor fijn uitzicht. In het lange(re) gedeelte bevinden zich 2 slaapkamer met daartussen de badkamer. Het smallere deel is de woonkamer met een open complete hoekkeuken. De vele ramen maken het huis lekker licht. De stijlvolle gevel is een combinatie van metaal en houten planken rondom een staalframe. Het Tilt House is in verschillende afmetingen verkrijgbaar.
De producent is Homera Modular uit Turkijke, een bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring. De woningen worden in Turkije in de werkplaats gebouwd en dan met transport naar Nederland gereden.
Door de modulaire opzet kunnen ook grotere huizen worden samengesteld. Maatwerk en grote(re) projecten voor bijvoorbeeld ontwikkelaars zijn zo mogelijk.