Liberte Woodscapes en Strito Studio presenteren zich

De Moodumo woning wordt 4 november – de komende kijkdag – gebruikt voor de presentatie van twee aanbieders.
Liberté Woodscapes bouwt louter ontwerpen op maat en heeft daarom geen modelwoning. in 2017 is het bedrijf begonnen als  Liberté Tiny Houses: ‘We zijn begonnen in een boerenschuur met het bouwen van maatwerk huisjes. We ontwikkelden onze eigen stijl en kregen steeds meer ervaring. In 2018 zijn we verhuisd naar Werkendam en langzaam groeiden we ook in mankracht en capaciteit. De huisjes werden groter en ‘tiny houses’ dekte de lading niet meer helemaal, daarom heten we sinds 2023 Liberté Woodscapes’. Ook is er een nieuwe recreatieve lijn: Cabn.
www.libertewoodscapes.nl
Strito Studio presenteert een modulair woonconcept. 4 biobases modules van een studio vormen gezamenlijk een complete woning die voldoet aan het bouwbesluit. De woning is opgebouwd uit natuurlijke materialen, waarbij de klant nog veel keuze heeft. De woningen worden gebouwd door Liberté.
www.stritostudio.nl