7 en 8 april kijkdagen en lezingen Arie Lengkeek

Vanaf april zijn er aan het begin van de maand weer 2 kijkdagen op DemoParkNL. Te beginnen met vrijdag 7 en zaterdag 8 april. Ook zijn de modelwoningen een uur langer open, van 10.00 tot 16.00 uur. De Stadsbomerij is klaar met de aanplant van de boomgaard. Op het park staan nu meer dan 100 fruitbomen van verschillende soorten. Ook is er een looppad gemaakt van de Moodumo woning, door de boomgaard, naar de Tiny Roof in het tweede gedeelte. De modelwoningen staan daar in een nieuwe opstelling waardoor er een klein pleintje is ontstaan. Je kunt nu een rondje doorlopen langs alle huizen weer terug naar het Paviljoen.

Op zaterdag 8 april start ook het lezingenprogramma weer. We beginnen direct met een interessante spreker. Arie Lengkeek. Hij is co-auteur van het boek ‘Operatie Wooncooperatie’. Over de kansen en mogelijkheden van deze woonvorm waarin bewoners zelf het heft in handen nemen- al dan niet met ondersteuning van een woningbouwcorporatie. Het boek zal ook te koop zijn. De lezingen zijn om 11.30 en 13.30 uur. Aanmelden is niet noodzakelijk.