Extra kijkdag 2 juli 2022

DemoParkNL heeft inmiddels 3 geslaagde kijkweekenden achter de rug. De volgende kijkdag was pas in augustus gepland, dat is een grote sprong. Daarom is besloten om op zaterdag 2 juli een extra kijkdag in te lassen. Alle huisjes zijn op die dag open van 10.00 tot 15.00 uur. Kom bijvoorbeeld kijken naar Little Nature, een prachtig geheel houten kleine woning. En het middenterrein wordt met de dag groener.

Naar aanleiding van de ervaringen is het schema tot het eind van het jaar wat aangepast. Aan het begin van de maand telkens een openstelling op vrijdag en zaterdag, en dan midden in de maand een extra zaterdag gekoppeld aan een thema. Daar gaan we in september mee beginnen. Als eerste nemen we de financiering van klein bouwen en wonen als onderwerp. 
Het herziene schema staat op de website onder Kijkdagen vermeld. 
We hopen dat begin juli de Dromedaris zal zijn geplaatst – dat is nog even spannend want het model komt uit Duitsland. In juli verwachten we nog 1 of 2 andere nieuwe modellen.