Stadsbomerij vestigt zich op DemoParkNL

We zijn heel blij met de komst van Johan Smits en zijn Stadsbomerij. StadsBomerij is de eerste boomkwekerij in Almere. Op geleende grond wordt een grote diversiteit aan fruitbomen en vruchtdragende struiken gekweekt. De bomen en struiken van Johan vindt je overal in Oosterwold. Het verkooppunt is sinds begin dit jaar gevestigd op Demopark. Hier kun je in de weekenden terecht voor een grote diversiteit aan fruitbomen en bessenstruiken. Ze worden gekweekt zonder gebruik van kunstmest of bestrijdingsmiddelen. In het assortiment vind je zowel oude als nieuwe rassen. 

Het (verkoop) seizoen loopt van november tot april. Daarna kunnen de bomen niet meer geplant worden.

Johan Smits verzorgt ook de beplanting van Demopark. In het najaar komen de fruitbomen. Voor die tijd wordt het terrein ingezaaid zodat het het in de lente en zomer aantrekkelijk uit zal zien voor de bezoekers. 

Voor meer informatie: www.stadsbomerij.nl