Eerste model geplaatst op locatie

Het eerste model is geplaatst op de locatie! Een Moodumo woning van 50 m2. Met een enorme kraan zijn de twee helften op hun plaats gehesen en zorgvuldig tegen elkaar aan gezet. De afwerking van het model gebeurt de komende periode op de locatie zelf. Moodumo is een nieuw concept van de bedrijven Jan Snel, Theo Pouw groep en van den Pol elektrotechniek. De woning is volledig opgebouwd uit bio-based materialen, die allemaal herbruikbaar zijn. 16 zonnepanelen en een (nog te plaatsen) kleine windmolen zorgen voor de energie. De Moodumo lijn bestaat uit modules die onderling te koppelen zijn. Ook later is de woning nog uitbreidbaar. Een heel interessant nieuw concept. 
Voorlopig staat het huis als enige op zijn plek. Er wordt nog volop gewerkt aan het grondwerk en de afwerking van de locatie.