Eerste aanbieders DemoParkNL bekend

De eerste aanbieders op DemoParkNL zijn bekend! In de eerste fase aan de Daniel Goedkoopstraat komt een rij van 9 woningen. Tot het aanbod behoren vrijstaande woonconcepten van Mill Home, Eco-cabins, Compact Housing en NextBuilders. Moodumo presenteert een schakelbaar modulair concept dat geheel is gebouwd uit circulaire materialen. De Dromedaris is een architect initiatief op basis van containergebruik geproduceerd in China. Tijdelijke woningen bijvoorbeeld voor mantelzorg of recreatie worden aangeboden door Inside Living. Echt klein wonen vind je bij Tiny House Store. Een gevarieerde mix van betaalbare wooneenheden die flexibel van klein naar groter voor een brede doelgroep kunnen worden gerealiseerd.
In het tweede deel van het park is nog beperkt ruimte voor extra modelwoningen. 
Het eerste grondstuk is in eigendom overgedragen en op de locatie wordt inmiddels hard gewerkt ter voorbereiding van de ingebruikname. De LidlZero en de Frietboerderij die in hetzelfde veld zijn gelegen openen in juni. De modellen op DemoParkNL openen dan in juli voor het eerst voor het publiek. 

zie verder het PERSBERICHT (download HIER