Het Expo Paviljoen

Loop tijdens de Kijkdagen ook binnen in het uitnodigende Expo Paviljoen. Dit bijzondere gebouwtje staat symbool van de ambities voor de toekomst: geheel demontabel, duurzaam van hout en leemstuc, warm en oorspronkelijk. Binnen is een open ruimte met keuken. Je vindt hier achtergrondinformatie over de showmodellen en over compact bouwen in het algemeen.


Het Expo Paviljoen is een productie van Overtreders W, het bureau van Hester van Dijk en Reinder Bakker. Zij maken in hun ontwerpen (paviljoens, tentoonstellingen) circulariteit zichtbaar. Ze geloven in een duurzame wereld, waarin afval een materiaalbron is, spullen dichtbij worden geproduceerd en vakmanschap wordt gewaardeerd. Al deze uitgangspunten komen allemaal terug in het Expo Paviljoen. Overtreders W ontving voor het People's Pavilion van de 2018 Design Week Eindhoven de Dutch Design Award 2018.

INFORMATIE VOOR AANBIEDERS
Het Expo Paviljoen is tegen een geringe vergoeding voor de aanbieders beschikbaar voor bijeenkomsten, vergaderingen of presentaties. Er is een kleine keukenfaciliteit aanwezig.