Tiny loft Single

Omschrijving

Over Millhome

Er is steeds meer interesse voor een alternatieve manier van wonen waar mensen compacte, slimme en verplaatsbare huizen ontwerpen en bouwen. Dit brengt een enorme creativiteit met zich mee. Wij bouwen onze huisjes smart door na te denken over innovatieve manieren van bouwen. We gebruiken hoogwaardige sandwichpanelen die we zelf in onze fabriek maken. We gebruiken daarbij CNC gestuurde machines die de panelen nauwkeurig kunnen bewerken. Onze ruwbouw is onze afbouw: we gebruiken de ruwe en pure uitstraling van onze materialen als afwerking. Zo kunnen we veel dingen hergebruiken en creëren we weinig afval. We maken alleen gebruik van duurzaam hout uit plantage bossen. De huisjes worden volledig energieneutraal uitgevoerd. We kunnen uren praten over de slimme productiemethoden en installaties die we gebruiken. De huisjes zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. Op Demopark kun je de Tiny Loft Singel en de Tiny Loft Family komen bekijken. Kom vooral een keer langs, in Almere of in onze werkplaats in Mill!

Algemeen over de uitvoering

Ze worden gefundeerd aan de grond en kunnen worden aangesloten aan de nutsvoorzieningen. De huisjes zijn onroerend goed, waardoor vestiging van een hypotheek mogelijk is. Je kunt een extra lage rente krijgen met een (Rabo) Groen Hypotheek verklaring.. Een Millhome Tiny loft is opgebouwd uit sandwichpanelen van eigen productie. Deze panelen worden zo bevestigd dat er een gesloten systeem van vloeren, wanden en dak van de Tiny loft ontstaat.  De zwarte Tricoya® buitenbeplating zorgt voor een volledig onderhoudsvrije buitenkant. Aan de binnenzijde worden de huisjes afgewerkt met berkenhout. Op het dak komen zonnepanelen. De huisjes zijn daarom energieneutraal. De modellen zijn ook aan elkaar te schakelen. Op diverse plekken in het land zijn projecten in voorbereiding of ontwikkeling. Alle huisjes kunnen per vrachtwagen naar de locatie worden vervoerd. Ze worden kant-en-klaar op de locatie geplaatst.

Tiny Loft Single, de indeling

De Tiny Loft Single is een langwerpig ontwerp dat slim in elkaar zit. Aan de voorzijde zit de woonkamer. Een kleine opstap brengt je naar de volledig ingerichte keuken. Daarachter is de ruimte opgedeeld in praktische kastruimte (links van de gang) en een eenpersoonsbed (rechts van de doorgang). De badkamer zit aan de achterzijde. Als je de deur openlaat heb je extra daglicht in huis. Links zit een bijzondere toilet / wastafelcombinatie van Roca. Deze is niet alleen mooi maar ook waterbesparend. De douche zit aan de andere zijde. Boven de doorgang is ruimte voor een 2 persoonsbed. 

Kijk voor nog meer informatie:   Tiny Loft Single

www.millhome.nl
Hertsweg 5, 5451 GS Mill
contact: Maarten Besemer, 0633 806850 of 0485 - 315968
maarten@millhome.nl

 


 

 

 

Kenmerken

 • permanente bouw
 • proefslapen mogelijk
 • Tiny Loft Single: footprint 3.5 x 10.4 meter bij 4.1 meter hoog, GO 33,8 m2, gevel Tricoya, binnen Berken, fundering staalframe
 • energieneutraal
 • Groen Hypotheek Verklaring
 • Prijzen vanaf € 125.000
 • www.millhome.nl
  Hertsweg 5
  5451 GS Mill
  Nederland
  info@millhome.nl

 

Foto's

millhome tiny loft single 2
millhome tiny loft single 5
millhome tiny loft single 3
millhome tiny loft single 4
millhome tiny loft single 1
millhome tiny loft single 6
millhome tiny loft single 7
millhome tiny loft single 8
millhome tiny loft single 15
millhome tiny loft single 9
millhome tiny loft single 10
millhome tiny loft single 11
millhome tiny loft single 12
millhome tiny loft single 13
millhome tiny loft single 14

Downloads

​​​​​