MarContainer

Omschrijving

MarContainer woningen worden geproduceerd van cortenstalen containers die wij een 2e leven geven. Er zijn vele gebruiksmogelijkheden, zoals tijdelijke huisvesting (max 15 jaar), zorgwoning, tuingebouw, studio of als vakantiewoning. Of koppel twee containers en je hebt een ontwerp waar je in kunt wonen. 

De MarContainer
De gebruikte containers worden geisoleerd en krijgen een nieuwe houten buiten- en binnenbekleding, uiteraard met het juiste certificaat duurzaam hout. Binnen wordt het interieur afgewisseld met het stoere staal van de gebruikte container. Ieder interieur kan op maat worden aangepast. De MarContainer die op DemoParkNL staat is een variant op basis van 1 container. Deze is niet geschikt voor permanente bewoning maar kan wel op tijdelijke basis (15 jaar) worden neergezet en bewoond. Of zeer geschikt als recreatie object met 4 slaapplaatsen. 

Het model op Demopark heeft een woonruimte met open keuken. De woonkamer heeft een grote glazen pui met openslaande deuren naar buiten. Verder een gang met 2 opklapbedden, een apart toilet en een slaapkamer met aangrenzend een douche. De badkamer heeft fibo trespo delen met tegelmotief of betonlook, naar keuze. De verwarming is standaard met elektrische kachels. De woning kan worden aangesloten op elektra, water en de riolering. 
De breedte kan worden uitgebouwd met kozijnen die iets uitsteken en daardoor ook veel licht in de woning brengen.


De MarContainer wordt op balken gelegd waardoor hij lijkt te zweven boven de grond. Voor het huis kan een terras worden aangelegd (niet bij de prijs inbegrepen). De achterzijde is voorzien van stalen rekken waar klimplanten tegenaan kunnen groeien. 


Het smalle model (10 x 2,5 meter) is vanwege zijn afmetingen niet geschikt te maken voor permanente bewoning. Echter, er kunnen 2 containers worden geschakeld en dan voldoet het ontwerp wel aan het bouwbesluit voor permanente bewoning. Dan ontstaat een genereuze plattegrond met aan beide kopse kanten uitbouwen met grote ramen. In deze variant zijn 2 goede slaapkamers mogelijk. Ook hier geldt dat de indeling maatwerk is en eenvoudig naar wens kan worden aangepast. De meerkosten zijn relatief bescheiden. 

Het dubbele woonmodel is heel geschikt om in kleinschalige projecten te gebruiken. De productiekosten zijn relatief laag omdat er gebruik gemaakt wordt van bestaande containers, voor voordelig wonen!

Over Marco Haakman
Marco Haakman in- en exterieur houtbouw is een klassiek ambachtelijk bedrijf gevestigd in West-Friesland. U komt bij ons voor kwaliteit en vakmanschap op het gebied van houten keukens, keukenrenovatie, buitenhuizen en prachtige interieurs! Door jarenlange ervaring kunnen wij aan al uw wensen tegemoet komen waardoor u levenslang kan genieten.
Productie van de MarContainer is een uitbreiding van de activiteiten. Iedere MarContainer is uniek en op maat leverbaar. 

contact:
Marco Haakman
Handelsweg 24
1693 AZ Wervershoof
0622 203556
www.marcohaakman.nl
info@marcohaakman.nl

 

Kenmerken

Kenmerken MarContainer

Afmetingen smal model: l x b x h: 12 x 2,5 x 3 m
Woonoppervlak: 28 m2 gebruiksoppervlak
Bouwbesluit: voldoet aan bouwbesluit voor tijdelijke bewoning (max 15 jaar)
Verwarming en warm water: elektrische kachels en boiler
Duurzaamheid: geen bijzonderheden
Proefslapen: nee (voorlopig)
meerdere uitvoeringen: ja, het model is te koppelen en voldoet dan aan bouwbesluit
Minimale afname: nee
Prijs enkel model: € 55.000 inclusief BTW
Prijs: extra container om te koppelen: € 26.000 inclusief BTW

Marco Haakman
Handelsweg 24
1693 AZ Wervershoof
0622 203556
www.marcohaakman.nl
info@marcohaakman.nl

 

Foto's

MarContainer
De MarContainer wordt zwevend geplaatst
impressie
MarContainer plattegrond
MarContainer plattegrond model op DemoParkNL
plattegrond Marcontainer dubbel model
interieur
keuken
slaapkamer
2 bedden opgeklapt
2 opklapbedden
MarContainer op DemoParkNL
MarContainer grote openslaande deuren
MarContainer achterkant met stalen rekken voor klimplanten
Uitstekende ramen
Ja het is echt een Container

Downloads