LeonaOUD

Omschrijving

Omschrijving

Flexwoning.nl bouwt modulaire, houten en verplaatsbare woningen. De woningen bieden flexibele huisvesting en zijn in eerste instantie bedoeld om op korte termijn te kunnen inspelen op de nieuwe en vaak acute woonbehoeften. Studenten, alleenstaanden, statushouders, samengestelde gezinnen, jongeren en arbeidsmigranten; veel groepen mensen zijn op zoek naar snel toegankelijke en betaalbare huisvesting. Flexwoning.nl biedt hiervoor een duurzame en circulaire oplossing.

Flexwoning Leona

Onze Flexwoning Leona is de betaalbare en duurzame oplossing voor tijdelijke woningen en uitermate geschikt als mantelzorgwoning. Een complete en flexibele woning van ruim 40m² met een moderne, eigentijdse uitstraling en efficiënte indeling geschikt voor 2 personen.
De ruime living van bijna 18 m² biedt door de panoramische raampartijen een fraai uitzicht. Een ruime slaapkamer en luxe badkamer worden gecomplementeerd door een open keuken met een verlengde keuken.

Flexwoning Leona is gebruiksklaar en voorzien van de benodigde technische installaties; all electric. Op DemoParkNL staat een voorraadwoning, dit huis is direct te koop. De woning kan ook nieuw op maat worden gebouwd, dan is een uitvoering die voldoet aan het Bouwbesluit permanente bewoning ook mogelijk. 

Flexwoning.nl

Flexwoning.nl is een initiatief van DomusCura en The Inside Living

 

Voor meer informatie:

Flexwoning.nl

Olaf Aardse                    olaf@theinside-living.nl                       06 53 37 42 02

Thijs van Gestel             thijs@domuscura.nl                             06 31 77 17 07

 

Kenmerken

Foto's

Er zijn (nog) geen foto's

Downloads