Duo Loft 1

Omschrijving

Op Demopark staat momenteel een bestaand model, inclusief los schuurtje met installaties, dat beschikbaar is voor doorverkoop. Deze Duo woning (met slaapplek voor 2 personen) is bijzonder qua techniek. In de bijgeleverde schuur vind je de zonneboiler, buffervat en accu. Het huisje heeft lage termperatuur vloerverwarming. Met de installaties kun je het merendeel van het jaar off-grid wonen. De prijs is € 109.500 inclusief BTW. Interesse? bel met 0485 - 315968 en vraag naar Maarten Besemer. 

Het actuele showmodel wordt in april geplaatst, tijdig voor de opening van het park op 22 april. 

Over Mill Home

Er is steeds meer interesse voor een alternatieve manier van wonen waar mensen compacte, slimme en verplaatsbare huizen ontwerpen en bouwen. Dit brengt een enorme creativiteit met zich mee. Wij bouwen onze huisjes smart door na te denken over innovatieve manieren van bouwen. We gebruiken hoogwaardige sandwichpanelen die we zelf in onze fabriek maken. We gebruiken daarbij CNC gestuurde machines die de panelen nauwkeurig kunnen bewerken. Onze ruwbouw is onze afbouw: we gebruiken de ruwe en pure uitstraling van onze materialen als afwerking. Zo kunnen we veel dingen hergebruiken en creëren we weinig afval. We maken alleen gebruik van duurzaam hout uit plantage bossen. De huisjes worden volledig energieneutraal uitgevoerd. We kunnen uren praten over de slimme productiemethoden en installaties die we gebruiken. De huisjes zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. Op Demopark kun je de Tiny Loft Singel en de Tiny Loft Family komen bekijken. Kom vooral een keer langs, in Almere of in onze werkplaats in Mill!

Algemeen over de uitvoering

Ze worden gefundeerd aan de grond en kunnen worden aangesloten aan de nutsvoorzieningen. De huisjes zijn onroerend goed, waardoor vestiging van een hypotheek mogelijk is. Je kunt een extra lage rente krijgen met een (Rabo) Groen Hypotheek verklaring.. Een Millhome Tiny loft is opgebouwd uit sandwichpanelen van eigen productie. Deze panelen worden zo bevestigd dat er een gesloten systeem van vloeren, wanden en dak van de Tiny loft ontstaat.  De zwarte Tricoya® buitenbeplating zorgt voor een volledig onderhoudsvrije buitenkant. Aan de binnenzijde worden de huisjes afgewerkt met berkenhout. Op het dak komen zonnepanelen. De huisjes zijn daarom energieneutraal. De modellen zijn ook aan elkaar te schakelen. Op diverse plekken in het land zijn projecten in voorbereiding of ontwikkeling. Alle huisjes kunnen per vrachtwagen naar de locatie worden vervoerd. Ze worden kant-en-klaar op de locatie geplaatst.

Tiny Loft Duo, de indeling

De Tiny Loft Duo is een langwerpig ontwerp dat slim in elkaar zit. Aan de voorzijde zit de woonkamer. De keuken zit in een doorgang naar de slaapkamer die aan de achterkant zit. Aan de andere zijde van de keuken zit de badkamer. 

Kijk voor nog meer informatie:  Duo Loft

en verder: 
www.millhome.nl
Hertsweg 5, 5451 GS Mill
contact: Maarten Besemer, 0633 806850 of 0485 - 315968
maarten@millhome.nl

 


 

 

 

Kenmerken

Kenmerken Millhome Tiny Loft Duo verkoopmodel

Afmetingen l x b x h: 10,4 x 3,5 x 4,1 m
Woonoppervlak: 33,8 m2 gebruiksoppervlak
Bouwbesluit: voldoet aan bouwbesluit voor permanente bewoning
Verwarming en warm water: lage temperatuur vloerverwarming op zonneboiler, buffervat en accu
Duurzaamheid: zonnepanelen, energieneutraal, Groen Hypotheek Verklaring
Proefslapen: ja
meerdere uitvoeringen: het bestaande model is te koop
Minimale afname: nee, dit model is te koop
Prijs: € 109.500 inclusief BTW

www.millhome.nl
Hertsweg 5
5451 GS Mill
Nederland
info@millhome.nl

 

Foto's

Duo model direct te koop
Deze Duo staat op DemoParkNL
Aparte schuur met alle installaties
Interieur
Interieur - gemeubileerd
(slaap)kamer aan achterzijde
Vlizo trap naar extra slaapruimte
slaapzolder
badkamer met toilet, wastafel en douche
zonneboiler
De Duo met schuur op DemoParkNL
Duo in de Duinen
Dak met zonnepanelen
Fabricage in eigen werkplaats
Fabricage in eigen werkplaats
Vervoer naar locatie
Plaatsing (op stelconplaten)
zonnepanelen

Downloads

​​​​​