De Cabin

Omschrijving

De Cabin! Een recreatiewoning van Mill Home met 4 slaapplaatsen. Er zijn er slechts 4 gemaakt. Drie daarvan zijn te koop. De verkoopprijs is € 70.000 inclusief BTW - de aankoop van meerdere modellen is voordeliger. 

De woning is geheel van hout wat een hele fijne sfeer geeft. Het huis heeft een puntdak en binnen daardoor een hoger plafond. Aan de voorzijde zijn er 2 openslaande deuren met een klein trapje naar de entree. Je komt binnen in de woon/eetruimte. Tegen de achterwand staat de kleine compacte keuken met 1 pits kookplaat, gootsteen en koelkast. Links de deur naar de badkamer met wastafelmeubel, toilet en douche. Aan de andere kant van de keuken kom je in een gang met aan het einde een raam. Het slapen is ingenieus opgelost. Je passeert een smalle trap waarachter een gezellige bedstede-ruimte ontstaat. Hier past een tweepersoonsbed met een kastenwand. Boven deze slaapruimte onder de kap is plek voor twee eenpersoons bedden. Leuk voor kinderen.
Ideaal dus voor een familie of gewoon fijn met 2 personen, dat je boven wat extra opslag hebt.

De woning is goed te vervoeren en daarmee flexibel te plaatsen. Vaak zal dat vergunningvrij kunnen. 

Dus als je een mooie plek hebt, in het bos, in de tuin, met uitzicht op een weiland, of op een bloemenveld, en je zoekt een snelle oplossing, dan is de Cabin een geweldige keuze. Het is heerlijk vakantiehouden in De Cabin. Kijk HIER om alvast in de sfeer te komen van bomen en fluitende vogels rondom. 

Informeer bij Mill Home naar de specificaties: info@millhome.nl of 0485 - 315 968.

 

 

Kenmerken

De Cabin

Afmetingen buitenmaat l x b x h: 7.20 x 3.80 x 3.10 m
Woonoppervlak: 25 m2 netto
Bouwbesluit: alleen voor tijdelijk / recreatief gebruik. 
Verwarming en warm water: koelen en verwarmen met airco lucht lucht warmtepomp / warm water butagas / koken elektrisch
Meerdere uitvoeringen: nee, het betreft de verkoop van 3 bestaande woningen
Minimale afname: nee, verkoop per stuk 
Proefslapen: ja
Prijs: € 60.000 inclusief BTW bij afname van 3, € 70.000 inclusief BTW per stuk 

Foto's

Downloads