Coupe

Omschrijving

BetaalbaarWonen ontwikkelt duurzame woningen met een minimale impact op de natuur. BetaalbaarWonen selecteert al de toegepaste materialen met het oog op het milieu en door de geheel elektrische bouwmethode is de bouw uitstootvrij. Het is ons belangrijkste doel uitsluitend duurzame materialen te gebruiken om energiezuinige woningen te bouwen die minimaal onderhoud nodig hebben met een lange levensduur. 

NedPanel bouwsysteem
BetaalbaarWonen heeft een eigen bouwmethode ontwikkeld, modulair bouwen gebaseerd op het gebruik van het NedPanel bouwsysteem. De voordelen van dit systeem op een rij gezet zijn: een korte bouwtijd, geen thermische lekkage zodat zeer hoge isolatiewaarden kunnen worden behaald en een sterk en stijf bouwsysteem met een laag gewicht (gunstig voor het vervoer). Groningen opgelet: de lage massa van de woning gecombineerd met een mate van flexibiliteit maakt de woningen ook geschikt voor gebieden met enige seismische activiteit. Door de lage massa kan een licht funderingssysteem worden toegepast, afhankelijk van de locatie. De woningen zijn ook zeer geschikt voor drijvende funderingen en pontons. Er wordt gebruik gemaakt van gestandaardiseerde afmetingen van de panelen (60 of 120 cm breed, lengte wisselt) met integratie van de buizen in de panelen en alle raam- deur- en gevelafwerkingen gebaseerd op deze maten. Daardoor is bouwen op de 'NedPanel' manier eenvoudiger dan traditioneel bouwen. Dit maakt het bouwen niet alleen snel maar bovenal ook betaalbaar. 

20 basisontwerpen
BetaalbaarWonen heeft 20 basisontwerpen, die op maat kunnen worden afgewerkt. Van een officepod als werkplek in de tuin, recreatie of drijvende woningen, bungalows en tiny houses. De meeste ontwerpen zijn geschikt voor permanente bewoning. Sommige woningen hebben extra hoogte, zoals de Coupe. Een aantal woningen, waaronder de TinyTower, is ook geschikt om de schakelen. 

Op Demopark: de Coupe
BetaalbaarWonen presenteert op Demopark het model Coupe. De Coupe is het antwoord van BetaalbaarWonen om wonen voor starters betaalbaar te maken (vanaf € 64.900 ex BTW). De getoonde woning voldoet - vanwege de hoogtes bij de vide - niet aan het bouwbesluit voor permanente bewoning. Aanpassing is mogelijk door hem wat hoger uit te voeren en dan in twee delen te vervoeren. 
Een Coupe heeft een grondvlak van 7.80 m diep en 3.60 m breed over anderhalve verdieping met een vide voor een ruimtelijke beleving ondanks het relatief kleine woonoppervlak. De entree zit aan de zijkant met de techniek weggewerkt onder de trap naar boven. Het woongedeelte heeft een grote schuifpui naar een klein gezellig overstek. Dit kan nog verlengd worden met een vlonder. De badkamer zit aan de achterkant met ruimte voor douche, toilet, wastafel, wasmachine en hoge kast. Het sanitair is van Villeroy & BochEn fijn: een raam voor daglicht. Aan deze wand zit ook de keuken. Via de trap bereik je de slaapverdieping (inpandige hoogte van 1.10 m) waar een groot 2 persoons bed past en aan de zijmuren nog kledingkasten kunnen worden geplaatst.
De Coupe is met zijn compacte uiterlijk een hippe verschijning die in vele kleuren en diverse gevelmaterialen kan worden uitgevoerd. De oplevering is zeer compleet inclusief badkamer, keuken en vloer- en wandafwerking. Verwarming, warm water en koeling middels een warmtepomp icm een split-airo. De systemen zijn makkelijk te bedienen met het speciaal ontwikkelde smart-home systeem, waarmee de woning ook op afstand bedienbaar is. De ramen zijn van 3 dubbel glas, op het dak liggen zonnepanelen. De woning kan ook opgeleverd inclusief een huisbatterij zodat er geen elektra aansluiting nodig is. Informeer naar de mogelijkheden om de woning geheel off-grid uit te voeren, waarbij er geen enkele aansluiting nodig is. 
Indien gewenst kan de woning verlengd worden.

productie
BetaalbaarWonen beschikt over een eigen productiecapaciteit waar ieder huis op maat gebouwd wordt met het NedPanel systeem. Hierdoor kan voor iedere woning maatwerk worden geleverd, binnen de standaarden van het concept. De gemiddelde productietijd is rond de 10 weken, gelijk oplopend met de termijn van de vergunningprocedure. 
De woning kan in de eigen werkplaats worden gebouwd, en met een vrachtauto vervoerd en geplaatst, maar ook volledig op locatie. 

Interesse?
wij heten u welkom tijdens de Kijkdagen op Demopark of neem contact op voor een afspraak op maat om alle mogelijkheden door te spreken. 

BetaalbaarWonen BV
Klaaskamp 3, 8531XE Lemmer
www.betaalbaarwonen.com
Verkoop: Menno Bliek, 0614111365
menno@betaalbaarwonen.com

Kenmerken

Kenmerken Coupe op Demopark:

Afmetingen l x b x h: 7,8 x 3,7 x 4,15 m
Woonoppervlak: 35,5 m2 GO 25,9 en slaapvide 9,6 m2 (binnenmaten: 7,80 x 3,10)
Footprint: 29,2 m2 GO
Bouwbesluit: deze uitvoering is niet geschikt voor permanente bewoning (aanpassing is mogelijk)
Verwarming: split airco met warmtepomp
Duurzaamheid: triple glas, optioneel zonnepanelen, optioneel huisbatterij 
Meerdere uitvoeringen: ja, het model kan verlengd worden
Proefslapen: ja
Minimale afname: nee
Prijs: vanaf € 64.900 exclusief BTW

contact:
www.betaalbaarwonen.com
Verkoop: Menno Bliek 0614111365
menno@betaalbaarwonen.com

Foto's

BetaalbaarWonen Coupe 03
BetaalbaarWonen Coupe 04
BetaalbaarWonen interieur
coupe betaalbaar wonen interieur
Coupe_drone
Demopark_betaalbaarwonen_coupe_01

Downloads

download HIER de brochure