Alabama

Omschrijving

Het model Alabalama van UnitDirekt dat op DemoParkNL staat is direct te koop! Het model staat op een onderstel en is eenvoudig te vervoeren naar een nieuwe locatie. De prijs van het model is € 125.000 inclusief BTW.

Meerdere uitvoeringen:  Uiteraard kunt u de Alabama ook nieuw bestellen, in een uitvoering op maat. Het is mogelijk om dit type te vergroten/verkleinen. Daarnaast is het mogelijk om dit type uit te breiden met vloerverwarming en/of airco. Tevens kan het daktype aangepast worden naar een zadeldak of lessenaar dak. De gevelbekleding en kozijnen zijn er in diverse kleuren en kunnen naar wens aangepast worden.

Model Alabama op DemoParkNL
De Alabama is een compacte, mobiele, houten skeletwoning van 43m2. Door de ruime en praktische indeling is deze woning zeer geschikt voor een alleenstaande maar ook echtparen hebben voldoende leefruimte. Deze woning is ontworpen om in te zetten als mantelzorgwoning en is geheel aangepast op zorg en op rolstoelgebruik.

Exterieur
De Alabama heeft een grote glazen pui aan voorkant. Hierdoor is de woning heerlijk licht binnen.
Door de combinatie van de donkere kunststof gevelbekleding en kozijnen met witte accenten krijgt de woning een stoere en moderne uitstraling.
 
Interieur
De woning is voorzien van een woonkamer/keuken, slaapkamer, badkamer en apart CV kast.
In de gehele woning ligt, met uitzondering van badkamer, een laminaat vloer. Er zijn geen drempels in de woning.
De keuken heeft een koelkast met vriesvak en een combi magnetron en een inductie kookplaat. Deze woning is niet voorzien van een vaatwasser, maar dit is uiteraard wel mogelijk.
De badkamer beschikt over een wastafel met spiegel en spiegelverlichting. Daarnaast ligt de douche op afschot, waardoor er geen douchebak of opstaande rand wordt gecreëerd.
De slaapkamer heeft een ingebouwde kastenwand met voldoende opbergruimte voor kleding of andere spullen. Het is mogelijk om de kastenwand naar wens in te delen. De slaapkamer heeft verder een schuifdeur die gemakkelijk en direct toegang geeft tot de badkamer, ook als u wat minder mobiel bent.
In de technische ruimte hangt de elektrische boiler en de meterkast. Tevens is er de mogelijkheid om hier een wasmachine te plaatsen of extra plek voor opslag te creëren.

Over UnitDirekt
UnitDirect is gevestigd in Bunschoten-Spakenburg en bouwt de modellen op maat in de eigen werkplaats. Zie de brochure van het bedrijf, waar u kunt kennismaken met het hele (bouw)team. Al meer dan 35 jaar houden we ons bezig met de bouw, stoffering en inrichting van mobiele woningen. Dat deden we eerst vooral in de recreatiebranche, maar sinds een aantal jaren richten we ons vooral op zorgwoningen. Er zijn drie standaardmodellen uitgewerkt, naast de Alabama zijn dat de Ontario (vanaf 50 m2 woonoppervlak) en de Hawai (model in L-vorm).
Er is een groeiende vraag naar zorgwoningen en we merken dat veel particulieren en gemeenten worstelen met het ontwerpen van en wet- en regelgeving omtrent zorgwoningen. Met veel plezier komen we naar u toe en zetten onze expertise voor u in.

Bij UnitDirekt geven we advies op maat. Zo doen we er alles aan om uw woonwensen alsook uw zorgbehoeften in vervulling te laten gaan.

UnitDirekt
Edisonweg 26
3752LV Bunschoten-Spakenburg
033-2301938
www.unitdirekt.nl
info@unitdirekt.nl

Kenmerken

Model Alabama

Afmetingen buitenmaat l x b x h:  10 x 4,3 x 2,90 m  (dit is exclusief het onderstel)
Afmetingen binnenmaat l x b x h:  9,61  x 3,91 x 2,60 m
Woonoppervlak: 37,5 m2 netto
Bouwbesluit:  Ja, is geschikt voor permanente bewoning
Verwarming en warm water:  120L elektrische boiler en 3 elektrische radiatoren
Vloerbekleding: laminaat
Minimale afname:  Nee, bestelling is op maat
Proefslapen: Nee
Prijs: € 125.000,00 incl. BTW (model dat op Demopark staat en direct beschikbaar is voor verkoop) 

Foto's

Alabama UnitDirekt plattegrond
Alabama UnitDirekt entreezijde
Demopark_UnitDirekt_Alabama_12
UnitDirekt Alabama 20
Demopark_UnitDirekt_Alabama_02
Demopark_UnitDirekt_Alabama_01
Demopark_UnitDirekt_Alabama_03
Demopark_UnitDirekt_Alabama_06
Alabama UnitDirekt slaapkamer met entree badkamer
Demopark_UnitDirekt_Alabama_08
Demopark_UnitDirekt_Alabama_09
Demopark_UnitDirekt_Alabama_10
Demopark_UnitDirekt_Alabama_07
UnitDirekt Alabama boiler en opstelplaats wasmachine
Alabama UnitDirekt kopgevel met groot raam
Demopark_UnitDirekt_Alabama_14
Demopark_UnitDirekt_Alabama_13
Alabama_drone_74

Downloads

klik hier voor de brochure van het bedrijf UnitDirekt

klik hier voor de plattegrond van model Alabama