PLAN JE BEZOEK

Op de Kijkdagen zijn alle huisjes open voor bezichtiging en is er in ieder huisje een vertegenwoordiger van de aanbieder aanwezig. Een bezoek aan DemoParkNL is gratis en je hoeft je niet aan te melden.

KOMENDE KIJKDAGEN 

DECEMBER 2022
vrijdag 2 december: van 10.00 tot 15.00 uur zijn alle huisjes open.
zaterdag 3 december: van 10.00 tot 15.00 uur zijn alle huisjes open. Thema: Wonen in Oosterwold. Spreker: Daan Froger. Hij heeft in Oosterwold onder meer de Tiny House Farm opgezet, een plan met 31 kavels voor klein bouwen rondom een gemeenschappelijk gebouw. Bezoekers worden bijgepraat over de stand van zaken voor nieuwe (groeps)ontwikkelingen in Oosterwold. 

JANUARI 2023
zaterdag 7 januari: van 10.00 tot 15.00 uur zijn alle huisjes open. Programma lezing volgt.

FEBRUARI 2023
zaterdag 4 februari: van 10.00 tot 15.00 uur zijn alle huisjes open. Programma lezing volgt.

MAART 2023
zaterdag 4 maart: van 10.00 tot 15.00 uur zijn alle huisjes open. Programma lezing volgt. 

APRIL 2023
vrijdag 7 april: van 10.00 tot 15.00 uur zijn alle huisjes open. 
zaterdag 8 april: van 10.00 tot 15.00 uur zijn alle huisjes open. Programma lezing volgt. 


De modelwoningen liggen rondom een gemeenschappelijke tuin met boomgaard (in aanplant) en een vijver. Bij de entree staat het ExpoPaviljoen, dat gedurende de Kijkdagen geopend is voor achtergrondinformatie over klein en compact bouwen. Hier kun je ook koffie krijgen. 

Demopark is een gezellige plek, waar je rustig alle verschillende opties kunt bekijken, lekker in de tuin kunt zitten en koffie komt drinken in het paviljoen. Wil je op de hoogte blijven? abonneer je dan op de nieuwsbrief via de contactpagina. 

Hier vind je de opzet van het park. Begin augustus waren er wat wisselingen en zijn de nieuwe modellen Dromedaris, MillHome Duo1 en BetaalbaarWonen Coupe geplaatst en tegelijkertijd de Little Nature en de Porto verplaatst. Het model Sunshine (on wheels) staat er tijdelijk. Momenteel zijn er 12 huisjes te bezichtigen. In oktober komt het EcoDemoHuis en de EM01 van TrendyGreen. We verwachten in november nog 3 nieuwe huisjes te kunnen plaatsen. 
zie HIER ook de link naar de folder voorblad en HIER folder toelichting. 

 

Bezoek op afspraak - buiten de Kijkdagen om

Buiten de vaste Kijkdagen kun je een showmodel op afspraak bezoeken. Zie onder Modelwoningen voor de contactgegevens van de aanbieder of vraag dit aan via het contactformulier.
Het park is niet afgesloten en het is daarom altijd interessant om langs te komen. Je kunt dan niet in de woningen, maar krijgt wel een indruk van de uitvoering, uitstraling en variatie van de verschillende modellen. Bij ieder model staat een informatiebord met de belangrijkste gegevens over de bouw. Als een van de woningen je echt aanspreekt kom je later terug op afspraak of tijdens een Kijkdag.

(Proef)slapen

Sommige woningen worden door de aanbieder beschikbaar gesteld om te komen proefslapen - zie onder het aanbod voor welke huisjes dit van toepassing is.
Hoe bijzonder om zo de woonbeleving live te kunnen ervaren. 
Als je wilt komen proefslapen, neem dan rechtstreeks contact op met de aanbieder! (gegevens te vinden onder de woningen). 

Locatie / routebeschrijving

DemoParkNL ligt centraal in het land, op een goed bereikbare locatie in Almere. Het park ligt in de kruising van de A6 en de A27 en is direct vanaf de snelweg aan te rijden.

Adres: Daniel Goedkoopstraat 30 Almere - Oosterwold. Het adres staat inmiddels in google maps. 
Bereikbaarheid: A6 - afslag A6 Almere Nobelhorst - Buiten-West. Volg de borden P-carpoolplaats en rijd door naar de Daniel Goedkoopstraat. Aan je linkerhand zit de LIDL supermarkt, rechts de Frietboerderij en daarachter aan rechterzijde DemoParkNL. 
Op het park zijn een aantal parkeerplaatsen aanwezig. Bij de LIDL ZERO supermarkt aan de overkant is meer dan voldoende aanvullende parkeergelegenheid.
Het park is slecht bereikbaar met het openbaar vervoer. Wil je toch met het OV komen? Reis dan naar met de trein naar Almere Centrum en huur een OV fiets.

Route