PLAN JE BEZOEK

Op de Kijkdagen zijn alle huisjes open voor bezichtiging en is er in ieder huisje een vertegenwoordiger van de aanbieder aanwezig. Een bezoek aan DemoParkNL is gratis en je hoeft je niet aan te melden.

KIJKDAGEN 2022

AUGUSTUS 2022
zaterdag 6 augustus; van 10.00 tot 15.00 uur zijn alle huisjes open

SEPTEMBER 2022
vrijdag 2 september: van 10.00 tot 15.00 uur zijn alle huisjes open
zaterdag 3 september: van 10.00 tot 15.00 uur zijn alle huisjes open
Op vrijdag 2 en zaterdag 3 september wordt op Demopark het Tiny House Congres georganiseerd. In een congrestent worden presentaties en inleidingen over kleiner worden georganiseerd en diverse bedrijven tonen hun producten. Voor meer informatie en de koop van tickets zie https://www.thicongress.com/
zaterdag 17 september - Thema: financiering. Van 10.00 tot 15.00 uur zijn alle huisjes open. In het Paviljoen komt een programma. 

OKTOBER 2022
vrijdag 7 oktober: van 10.00 tot 15.00 uur zijn alle huisjes open
zaterdag 8 oktober: van 10.00 tot 15.00 uur zijn alle huisjes open
zaterdag 22 oktober - Thema: beschikbaarheid van kavels / bouwgrond. Van 10.00 tot 15.00 uur zijn alle huisjes open. In het Paviljoen komt een programma. 

NOVEMBER 2022
vrijdag 4 november: van 10.00 tot 15.00 uur zijn alle huisjes open
zaterdag 5 november: van 10.00 tot 15.00 uur zijn alle huisjes open
zaterdag 19 november - Thema: samen bouwen / sociale cohesie. Van 10.00 tot 15.00 uur zijn alle huisjes open. In het Paviljoen komt een programma. 

DECEMBER 2022
vrijdag 2 december: van 10.00 tot 15.00 uur zijn alle huisjes open
zaterdag 3 december: van 10.00 tot 15.00 uur zijn alle huisjes open
zaterdag 16 december - Thema: boekbespreking tiny house bouwen / wonen. Van 10.00 tot 15.00 uur zijn alle huisjes open. In het Paviljoen komt een programma. 

De woningen liggen rondom een gemeenschappelijke tuin met boomgaard en een vijver. Bij de entree staat het ExpoPaviljoen, dat gedurende de Kijkdagen geopend is voor achtergrondinformatie over klein en compact bouwen.

Demopark is een gezellige plek, waar je rustig alle verschillende opties kunt bekijken, lekker in de tuin kunt zitten en koffie komt drinken in het paviljoen. Wil je op de hoogte blijven? abonneer je dan op de nieuwsbrief via de contactpagina. 

Hier vind je de opzet van het park. 

Bezoek op afspraak - buiten de Kijkdagen om

Buiten de vaste Kijkdagen kun je een showmodel op afspraak bezoeken. Zie onder Modelwoningen voor de contactgegevens van de aanbieder of vraag dit aan via het contactformulier.
Het park is niet afgesloten en het is daarom altijd interessant om langs te komen. Je kunt dan niet in de woningen, maar krijgt wel een indruk van de uitvoering, uitstraling en variatie van de verschillende modellen. Bij ieder model staat een informatiebord met de belangrijkste gegevens over de bouw. Als een van de woningen je echt aanspreekt kom je later terug op afspraak of tijdens een Kijkdag.

(Proef)slapen

Sommige woningen worden door de aanbieder beschikbaar gesteld om te komen proefslapen - zie onder het aanbod voor welke huisjes dit van toepassing is.
Hoe bijzonder om zo de woonbeleving live te kunnen ervaren. 
Als je wilt komen proefslapen, neem dan rechtstreeks contact op met de aanbieder! (gegevens te vinden onder de woningen). 

Locatie / routebeschrijving

DemoParkNL ligt centraal in het land, op een goed bereikbare locatie in Almere. Het park ligt in de kruising van de A6 en de A27 en is direct vanaf de snelweg aan te rijden.

Adres: Daniel Goedkoopstraat 30 Almere - Oosterwold. Het adres staat inmiddels in google maps. 
Bereikbaarheid: A6 - afslag A6 Almere Nobelhorst - Buiten-West. Volg de borden P-carpoolplaats en rijd door naar de Daniel Goedkoopstraat. Aan je linkerhand zit de LIDL supermarkt, rechts de Frietboerderij en daarachter aan rechterzijde DemoParkNL. 
Op het park zijn een aantal parkeerplaatsen aanwezig. Bij de LIDL ZERO supermarkt aan de overkant is meer dan voldoende aanvullende parkeergelegenheid.
Het park is slecht bereikbaar met het openbaar vervoer. Wil je toch met het OV komen? Reis dan naar met de trein naar Almere Centrum en huur een OV fiets.

Route