Kijkdagen

DemoParkNL zal naar verwachting voorjaar 2022 met de kijkdagen openen voor bezoek. 

Voor die tijd zullen sommige modellen al op afspraak te bekijken zelf, zie berichten hierover onder Woningen.

Straks is DemoParkNL ieder eerste lang weekend van de maand geopend van 10.00 tot 15.00 uur. HET PARK IS NOG NIET GEOPEND, houd de site in de gaten of abonneer je op de nieuwsbrief om op de hoogte te komen wanneer het eerste kijkweekend / kijkmogelijkheid zal zijn.
Bezoek is GRATIS en tijdens de Kijkdagen is vooraf aanmelden NIET NODIG. 

Op het terrein staan showmodellen die gedurende de Expo Kijkdagen zijn te bezichtigen. Gedurende een Kijkweekend is in iedere woning een vertegenwoordiger aanwezig om informatie en uitleg te geven over de bouw, de mogelijkheden en de prijzen. Vooraf aanmelden is niet nodig. 
Buiten deze tijden om is bezoek op aanvraag mogelijk. Neem daarvoor rechtstreeks contact op met de aanbieder. 

De woningen liggen rondom een gemeenschappelijke tuin met boomgaard en een vijver. Bij de entree staat het ExpoPaviljoen, dat gedurende de Kijkdagen geopend is voor achtergrondinformatie over klein en compact bouwen.

Wees welkom! Demopark wordt een gezellige plek, waar je rustig alle verschillende opties kunt bekijken, lekker in de tuin kunt zitten en koffie komt drinken in het paviljoen. Wil je op de hoogte blijven? abonneer je dan op de nieuwsbrief via de contactpagina. 

Hieronder vind je de opzet van het park. 

Bezoek op afspraak - buiten de Kijkdagen om

Buiten de vaste Kijkdagen kun je een showmodel op afspraak bezoeken. Zie onder Modelwoningen voor de contactgegevens van de aanbieder of vraag dit aan via het contactformulier.
Het park is niet afgesloten en het is daarom altijd interessant om langs te komen. Je kunt dan niet in de woningen, maar krijgt wel een indruk van de uitvoering, uitstraling en variatie van de verschillende modellen. Bij ieder model staat een informatiebord met de belangrijkste gegevens over de bouw. Als een van de woningen je echt aanspreekt kom je later terug op afspraak of tijdens een Kijkdag.

(Proef)slapen

Het is toegestaan om te komen proefslapen op het terrein. Hoe bijzonder om zo de woonbeleving live te kunnen ervaren. Je kunt een huisje ook recreatief huren voor een weekendje weg of een bezoek aan de omgeving; en zo ook het klein wonen ervaren.
Niet iedere aanbieder biedt dit aan. Zie voor de mogelijkheden onder Modelwoningen of op de download met de overzichtskaart. Als je wilt komen proefslapen, neem dan rechtstreeks contact op met de aanbieder! (gegevens te vinden onder de woningen). 

Locatie

DemoParkNL ligt centraal in het land, op een goed bereikbare locatie in Almere. Het park ligt in de kruising van de A6 en de A27 en is direct vanaf de snelweg aan te rijden.

Adres: Daniel Goedkoopstraat 30 Almere - Oosterwold. Het adres staat inmiddels in google maps. 
Bereikbaarheid: A6 - afslag A6 Almere Nobelhorst - Buiten-West. Volg de borden P-carpoolplaats en rijd door naar de Daniel Goedkoopstraat. Aan je linkerhand zit de LIDL supermarkt, rechts de Frietboerderij (opent augustus) en daarachter DemoParkNL. 
Op het park zijn een aantal parkeerplaatsen aanwezig. Bij de LIDL ZERO supermarkt aan de overkant is meer dan voldoende aanvullende parkeergelegenheid. Het park is slecht bereikbaar met het openbaar vervoer. Reis dan naar met de trein naar Almere Centrum en huur een OV fiets.

Route