Kijkdagen

DemoParkNL is ieder eerste lang weekend van de maand geopend van 10.00 tot 15.00 uur. LET OP: DemoparkNL is nog niet open; het eerste weekend is in september (vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5). 

Vanaf september staan op het terrein de verschillende showmodellen die gedurende de Expo Kijkdagen zijn te bezichtigen. Op die dagen is in iedere woning een vertegenwoordiger aanwezig om informatie en uitleg te geven over de bouw, de mogelijkheden en de prijzen. De woningen liggen rondom een gemeenschappelijke tuin met boomgaard, pluktuin en een vijver. Bij de entree staat het ExpoPaviljoen, dat gedurende de Kijkdagen geopend is voor achtergrondinformatie over klein en compact bouwen. Wees welkom! Demopark is een gezellige plek, waar je rustig alle verschillende opties kunt bekijken, lekker in de tuin kunt zitten en koffie komt drinken in het paviljoen. Wil je op de hoogte blijven? abonneer je dan op de nieuwsbrief via de contactpagina. 

Hieronder vind je de voorlopige opzet van het park. 

Bezoek op afspraak

Buiten de vaste Kijkdagen kun je een showmodel op afspraak bezoeken. Zie onder Modelwoningen voor de contactgegevens van de aanbieder of vraag dit aan via het contactformulier.
Het park is niet afgesloten en het is daarom altijd interessant om langs te komen. Je kunt dan niet altijd overal in, maar krijgt wel een indruk van de uitvoering, uitstraling en variatie van de verschillende woningen. Bij ieder model staat een informatiebord met de belangrijkste gegevens over de bouw. Als een van de woningen je echt aanspreekt kom je terug op afspraak of tijdens een Kijkdag.

(Proef)slapen

Het is toegestaan om te komen proefslapen. Hoe bijzonder om zo de woonbeleving live te kunnen ervaren. Je kunt een huisje ook gewoon recreatief huren voor een weekendje weg of een bezoek aan de omgeving. Niet iedere aanbieder biedt dit aan. Zie voor de mogelijkheden onder Modelwoningen of op de download met de overzichtskaart.

Locatie

DemoParkNL ligt centraal in het land, op een goed bereikbare locatie in Almere. Het park ligt in de kruising van de A6 en de A27 en is direct vanaf de snelweg aan te rijden.

Adres: Daniel Goedkoopstraat 30 Almere - Oosterwold (het adres staat nog niet op google maps) Bereikbaarheid: A6 - afslag A6 Almere Nobelhorst - Buiten-West. Je rijdt rechtdoor langs de carpoolplaats naar de Daniel Goedkoopstraat, links is de LIDL supermarkt, rechts de Frietboerderij (opent binnenkort) en daarachter DemoParkNL. 
Op het park zijn een aantal parkeerplaatsen aanwezig. Bij de LIDL ZERO supermarkt aan de overkant is meer dan voldoende aanvullende parkeergelegenheid. Het park is slecht bereikbaar met het openbaar vervoer. Reis dan naar met de trein naar Almere Centrum en huur een OV fiets.

Route