Sunshine

Omschrijving

Dit Tiny House model Sunshine staat in Almere op Demopark.
Ideaal als je al een plek hebt en snel een Tiny House wilt.
Dit Tiny House is helemaal af en klaar om bewoond te worden. Het is gebouwd om permanent in te wonen en is geïsoleerd met ecologisch isolatiemateriaal Metisse.

De fundering bestaat uit een Vlemmix trailer waardoor het met een gerust hart over de snelweg vervoerd kan worden.
De buitenafmetingen zijn (l x b x h): 6.75 x 2.52 x 3.95 m, plus de disselbak. 
De gevelbekleding is van behandeld vurenhout met ecologische Metisse isolatie, met PVC ramen inclusief een met rooster. HIj heeft een buitentrap om comfortabel binnen te komen. 
Indeling: dubbele openslaande deuren, keuken (kookplaat, spoelbak en koelkast met vriesvak 101/13 liter). Tafel met 2 stoelen en hoekbank (tevens 2 persoons slaapbank) met opbergruimte. Trap met bergruimte naar de slaaploft. Op de vloer ligt laminaat. Complete badkamer met kastje, wasbak, douche en droogtoilet.
Installaties: elektrische installatie (8 dubbele stopcontacten + 2 buiten), schakelaars, verdeelkast, 230V stopcontact, ook geschikt voor zonnepanelen. 4 infrarood panelen (verwarming), compleet installatiesysteem, binnen- en buitenverlichting LED, elektrische boilet 50 liter. Het model is gemaakt om aangesloten te worden op het elektriciteit- en waternet. Een off-grid versie is ook mogelijk. 
Er is ook nog keuze in bouwmaterialen (bijvoorbeeld isolatie of gevelbekleding). 
De levertijd vanaf opdracht is ca 4 - 6 maanden. 

Over Tiny House Store

Dat een Tiny House inmiddels een begrip is in Nederland, dat moge duidelijk zijn. Steeds meer mensen zijn gecharmeerd van deze kleine en bewuste woonvorm en willen er alles over weten.
Vanuit de Tiny House Store zien wij het als onze taak om deze groep mensen zo goed mogelijk te informeren over alle mogelijkheden en ze te begeleiden in hun overstap naar kleiner wonen.Wij bieden een breed assortiment aan Tiny Houses waar voor ieder wat wils is.

Zo kan je bij de Tiny House Store o.a. terecht voor tiny houses met wielen (met of zonder bouwbesluit); tiny houses met bouwbesluit, containerwoningen (met of zonder bouwbesluit) of koop een tiny house zelfbouwpakket (met of zonder bouwbesluit). Je kunt ook recht voor complete zonnepanelen pakketten, regenwatersystemen, ecologische bouwmaterialen of een droogtoilet. 

Veel ecologische materialen

Waar mogelijk en waar de klant het wenst gebruiken wij ecologische materialen in de bouw van onze Tiny Houses. Zo kunnen de huisjes met ecologisch materiaal geïsoleerd worden (bv. Metisse of schapenwol) en ook de gevelbekleding kan in diverse ecologische uitvoeringen geleverd worden. 

Voor alle details en mogelijkheden nodigen wij u graag uit voor een gesprek bij ons demo model.

Zelfvoorzienend wonen

Al onze modellen kunnen standaard aangesloten worden op de nutsvoorzieningen. Daarnaast is er de mogelijkheid om deze huisjes (deels) off-grid te leveren. Dit houdt in dat er een compleet pakket van zonnepanelen, een regenwatersysteem én een IBA tank voor het zuiveren van afvalwater geleverd kunnen worden.

Wij vertellen u hier graag meer over tijdens de open dagen.

Verschillende modellen en maatwerk

Naast ons demomodel ‘Sunshine’, een Tiny House met wielen, bieden wij van deze fabrikant ook de modellen ‘Porto’ en ‘Verona’ aan. Al deze modellen kunnen qua kleur en inrichting worden aangepast aan de wensen van de koper. Zie onder downloads de brochure. 

Prijzen

Om de prijs voor uw Tiny House te ontdekken, hebben wij speciaal een Tiny House Calculator gemaakt. Hiermee kunt u binnen 3 minuten uw eigen Tiny House samenstellen en weet u direct wat dit kost. zie https://tinyhouse-store.nl/th-calculator/. Dit model Sunshine kost € 46.700 inclusief BTW.

Showmodel te koop
Wij leiden u graag rond in ons demomodel Tiny House Sunshine. Dan maken we persoonlijk kennis en daarnaast kunt u zien welke kwaliteit u van ons kunt verwachten. 

Kijk voor meer informatie en onze overige modellen op www.tinyhouse-store.nl 

Tiny House Store
Wagenweg 30
1832 AE Koedijk
contact: Eefje Fehres | 0641 770096 of mail naar info@tinyhouse-store.nl

Kenmerken

Kenmerken Tiny House Sunhine

Afnetingen l x b x h: 6.75 x 2.52 x 3.95 m exclusief disselbak
Woonoppervlak: volgt
Bouwbesluit: voldoet niet aan bouwbesluit, maar wel geschikt voor (permanente) bewoning
Verwarming: infra rood verwarming en elektrische boiler
Duurzaamheid: ecologische metisse isolatie, zonnepanelen mogelijk
Proefslapen: nee
Meerdere uitvoeringen verkrijgbaar: ja (kijk op www.tinyhouse-store.nl voor alle opties)
Minimale afname: nee. 
Prijs: voor de actuele prijs klik HIER 

Foto's

achter aanzicht
Model Sunshine
Sunshine wordt naar locatie gereden
Sunshine_6
Sunshine_9
Sunshine_10
Sunshine_16
Sunshine_drone