Porto

Omschrijving

Het model Porto is verkocht en wordt eind september vervangen door een nieuw exemplaar.
Het model Porto is een compact maar compleet Tiny House on wheels. Er is ook in een uitvoering verkrijgbaar die volledig Off-Grid functioneert. Dan heeft het een compleet zonnepanelensysteem en een 210 liter schoonwatertank in de disselbak. 
Een Tiny House Porto is helemaal af en klaar om bewoond te worden. Het is gebouwd om permanent in te wonen en is geïsoleerd met ecologisch isolatiemateriaal Metisse.

De fundering bestaat uit een Vlemmix trailer waardoor het met een gerust hart over de snelweg vervoerd kan worden.
De buitenafmetingen zijn (l x b x h): 7.20 x 2.55 x 3.95 m. De oppervlakte is 15.9 m2 + 9,4 m2 = 25,3 m2 (inclusief 2 x slaaploft). 
De gevelbekleding is van behandeld vurenhout met ecologische Metisse isolatie, met PVC ramen inclusief een met rooster. HIj heeft een buitentrap om comfortabel binnen te komen. 
Indeling: dubbele openslaande deuren, complete keuken (4 pits inductie kookplaat, afzuigkap, hoge koelkast/vriezer, aansluiting voor vaatwasser. Opklaptafel met 2 stoelen en hoekbank (tevens 2 persoons slaapbank) met opbergruimte. Trap met bergruimte naar 2 slaaploften met tapijt. Op de vloer ligt laminaat. Complete badkamer met kastje, wasbak, douche en droogtoilet Villa 9010 en infrarood paneel als spiegel. 
Installaties: elektrische installatie (8 dubbele stopcontacten + 2 buiten), schakelaars, verdeelkast, 230V stopcontact, ook geschikt voor zonnepanelen. 4 infrarood panelen (verwarming), compleet installatiesysteem, binnen- en buitenverlichting LED, elektrische boilet 50 liter. Het model is gemaakt om aangesloten te worden op het elektriciteit- en waternet. 

Over Tiny House Store

Dat een Tiny House inmiddels een begrip is in Nederland, dat moge duidelijk zijn. Steeds meer mensen zijn gecharmeerd van deze kleine en bewuste woonvorm en willen er alles over weten.
Vanuit de Tiny House Store zien wij het als onze taak om deze groep mensen zo goed mogelijk te informeren over alle mogelijkheden en ze te begeleiden in hun overstap naar kleiner wonen.Wij bieden een breed assortiment aan Tiny Houses waar voor ieder wat wils is.

Zo kan je bij de Tiny House Store o.a. terecht voor tiny houses met wielen (met of zonder bouwbesluit); tiny houses met bouwbesluit, containerwoningen (met of zonder bouwbesluit) of koop een tiny house zelfbouwpakket (met of zonder bouwbesluit). Je kunt ook recht voor complete zonnepanelen pakketten, regenwatersystemen, ecologische bouwmaterialen of een droogtoilet. 

Veel ecologische materialen

Waar mogelijk en waar de klant het wenst gebruiken wij ecologische materialen in de bouw van onze Tiny Houses. Zo kunnen de huisjes met ecologisch materiaal geïsoleerd worden (bv. Metisse of schapenwol) en ook de gevelbekleding kan in diverse ecologische uitvoeringen geleverd worden. 

Voor alle details en mogelijkheden nodigen wij u graag uit voor een gesprek bij ons demo model.

Zelfvoorzienend wonen

Al onze modellen kunnen standaard aangesloten worden op de nutsvoorzieningen. Daarnaast is er de mogelijkheid om deze huisjes (deels) off-grid te leveren. Dit houdt in dat er een compleet pakket van zonnepanelen, een regenwatersysteem én een IBA tank voor het zuiveren van afvalwater geleverd kunnen worden.

Wij vertellen u hier graag meer over tijdens de open dagen.

Verschillende modellen en maatwerk

Naast ons demomodel ‘Porto’, een Tiny House met wielen, bieden wij van deze fabrikant ook de modellen ‘Sunshine’ en ‘Verona’ aan. Het model Sunshine staat op tijdelijk op Demopark en is direct leverbaar. 

Al deze modellen kunnen qua kleur en inrichting worden aangepast aan de wensen van de koper.

Prijzen

Om de prijs voor uw Tiny House te ontdekken, hebben wij speciaal een Tiny House Calculator gemaakt. Hiermee kunt u binnen 3 minuten uw eigen Tiny House samenstellen en weet u direct wat dit kost. zie https://tinyhouse-store.nl/th-calculator/

Showmodel Sunshine is te koop
Wij leiden u graag rond in ons demomodel Tiny House Porto en Sunshine. Dan maken we persoonlijk kennis en daarnaast kunt u zien welke kwaliteit u van ons kunt verwachten. 

Kijk voor meer informatie en onze overige modellen op www.tinyhouse-store.nl 

Tiny House Store
Wagenweg 30
1832 AE Koedijk
contact: Eefje Fehres | 0641 770096 of mail naar info@tinyhouse-store.nl
 

 

Kenmerken

Kenmerken Tiny House Porto

Afmetingen l x b x h: 7.20 x 2.55 x 3.95 m
Woonoppervlak: 15,9 + 9,4 = 25,3 m2 (incl 2 x slaaploft)
Bouwbesluit: voldoet niet aan bouwbesluit maar wel geschikt om voor permanente bewoning
Verwarming: on grid (elektrisch), off-grid: gas-, hout- of pelletkachel
Duurzaamheid: ecologische metisse isolatie, zonnepanelen mogelijk
Proefslapen: nee
Meerdere uitvoeringen verkrijgbaar: ja (kijk op www.tinyhouse-store.nl voor alle opties)
Minimale afname: nee. 
Prijs: voor de actuele prijs klik HIER 

contact: Eefje Fehres | 0641 770096 of mail naar info@tinyhouse-store.nl
 

Foto's

Porto op locatie op DemoParkNL
Porto op locatie op DemoParkNL
Demopark_Tiny House Porto_zithoek met slaapbank
Demopark_Tiny House Porto_zithoek met loft
Demopark_Tiny House Porto_extra loft
Demopark_Tiny House Porto_keuken en loft
Demopark_Tiny House Porto_trap met opbergruimte
Demopark_Tiny House Porto_keuken en trap
Demopark_Tiny House Porto_slaaploft
Demopark_Tiny House Porto_keuken met opklaptafel

Downloads