Nordic

Omschrijving

Het showmodel Nordic van Tiny Rebel Houses dat op DemoParkNL staat is te koop, dus direct leverbaar. De prijs is € 134.000 inclusief btw, exclusief transport en kraankosten.

Wij zijn Tiny Rebel Houses
'Mens, natuur en design', dat is waar Tinyrebel voor staat. We hebben onze passie voor duurzaamheid en ecologische bouwmaterialen kunnen combineren in een slimme strategie. Onze Tinyrebels bieden het meest ongelooflijke comfort terwijl ze energiezuinig en milieuvriendelijk zijn. Tinyrebel: 'building a new generation'. 
Tinyrebel verzorgt de bouw en verkoop van energiezuinige, modulaire en ecologisch verantwoorde woningen. Er leveren verschillende mooie modellen. 
Tinyrebels zijn lief voor het milieu en voor hun bewoners. Dit vraagt om een speciale aanpak. De woningen voldoen aan het Bouwbesluit dus zijn geschikt voor permanente bewoning. Wij leggen je graag uit hoe onze Tinyrebels op de wereld komen: welkom op DemoParkNL.

Optimale bouwmethode
Voor al onze Tinyrebels maken wij gebruik van CLT (cross laminated timber). Dit is een kruislings verlijmde houtconstructie die wij gebruiken voor onze wanden en daken. CLT is een Co2 neutraal bouwmateriaal dat zorgt voor een robuuste draagconstructie. 
Standaard maken wij gebruik van Kingspan isolatie. Dit zorgt dat je hetin de winter ook lekker warm hebt! Als je kiest voor volledig ecologisch dan passen wij Steico houtwol isolatie toe, dit komt rechtstreeks uit de natuur.
Om de buitenkant af te werken gebruiken wij Thermowood. Dit hout is thermisch behandeld door middel van stoom, vandaar de naam. Waardoor het enorm duurzaam is en bijna geen onderhoud meer nodig heeft.
Met alleen de juiste materialen ben je er nog niet, de toepassing ervan speelt net zo'n belangrijke rol. Tinyrebels worden daarom damp open gebouwd. Wanneer je onze damp open Tinyrebels bnnenstapt merk je direct het verschil met de gebruikelijke dampdichte bouwmethodes. Het binnenklimaat is namelijk veel beter en comfortabeler. Behave dat het allemaal lekkerder aanvoelt heb je nog een paar extra voordelen. Zo is schimmelvorming verleden tijd. Ook heb je voro een gezond binnenklimaat geen dure installaties meer nodig.

Een Tinyrebel blinkt uit in flexibiliteit
Wil je bijvoorbeeld meer ruimte? Dan koppelen wij gewoon meerdere Tinyrebels tot een grote Tinyrebel. Dit kan ook nog eens razendsnel. Wist je dat wij een dergelijke extra grote Tinyrebel in 1 dag kunnen realiseren? Ook kun je een Tinyrebel als een tijdelijk gebouw gebruiken. Ze zijn ook zeer geschikt voor recreatieve toepassingen. Zo zie je dat een Tinyrebel veel mogelijkheden biedt. Wat voor type je ook kiest, dankzij de bouw met duurzame materialen heb je altijd minimale onderhoudskosten!

Nordic
Ons type Nordic dat op DemoParkNL staat heeft een sterke uitstraling met zijn houten wanden en dak die met elkaar een geheel vormen. Wanneer je maar weinig vierkante meters tot je beschikking hebt (48 m2 bruto) kun je ruimte maken door de hoogte in te gaan. Dat is precies wat wij doen met deze Tinyrebel. Op de begane grond vind je een keuken, badkamer en een slaapkamer. Een extra slaapplek bevindt zich op de vide. Deze plek is ook prima als extra bergruimte te gebruiken. Door de vele ramen is de Nordic overal lekker licht. Als de woning wordt gekocht voor permanent gebruik dan krijgt de slaapkamer extra hoogte en vervalt de extra slaapplek op de vide. 

Kijk ook naar de afbeeldingen van de Nordic die als recreatiewoning wordt gebruikt. Deze heeft een iets andere indeling. 

Contact
bezoek ons op DemoParkNL of anders:
Industrieweg 7B, 4338 PR Middelburg
Telefoon: 085 0041 539
Email: info@tinyrebel.nl
www.tinyrebel.nl
 


 

Kenmerken

Kenmerken Tinyrebel Nordic

Afmetingen l x b x h: 12 x 4 x 3.85 m
Woonoppervlak: 41 m2
Footprint: 48 m2
Bouwbesluit: geschikt voor permanente bewoning
Verwarming en warm water: full electric, warmwaterboiler en infrarood vloerverwarming
Duurzaamheid: Thermowood, CLT, zonnepanelen mogelijk
Meerdere uitvoeringen: ja
Minimale afname: nee
Proefslapen: ja
Prijs: showmodel direct leverbaar voor € 134.000 incl BTW, exclusief transport en kraankosten
Voor de complete actuele prijslijst zie de link hier: https://tinyrebel.hubspotpagebuilder.com/download-brochure
Contact: info@tinyrebel.nl of 085 0041 539
www.tinyrebel.nl

Foto's

DemoPark_TinyRebel_Nordic_18
DemoPark_TinyRebel_Nordic_02
DemoPark_TinyRebel_Nordic_01
DemoPark_TinyRebel_Nordic_07
DemoPark_TinyRebel_Nordic_03
DemoPark_TinyRebel_Nordic_05
DemoPark_TinyRebel_Nordic_17
DemoPark_TinyRebel_Nordic_08
DemoPark_TinyRebel_Nordic_13
DemoPark_TinyRebel_Nordic_10
DemoPark_TinyRebel_Nordic_11
DemoPark_TinyRebel_Nordic_12
DemoPark_TinyRebel_Nordic_04
DemoPark_TinyRebel_Nordic_15
DemoPark_TinyRebel_Nordic_14
DemoPark_TinyRebel_Nordic_09
DemoPark_TinyRebel_Nordic_16
TinyRebel_drone