Nordic

Tiny rebel

Foto's:

Model Nordic
Er staat een nieuw showmodel van de Nordic op DemoParkNL! Een model met 2 slaapkamers, zonnepanelen mooi in het dak weggewerkt en een batterij.

Wil je in deze of het model met 1 slaapkamer in Almere gaan wonen? Er zijn 5 bouwkavels in Almere Oosterwold waar dit mogelijk is, met prijzen vanaf € 371.600 von. Op vrijdagmiddag 7 juni om 15.30 uur kun je samen met een makelaar de locatie gaan bekijken. Meer info over het kleinschalige project zie de informatie op funda.

Ons type Nordic dat op DemoParkNL staat heeft een sterke uitstraling met zijn houten wanden en dak die met elkaar een geheel vormen. Wanneer je maar weinig vierkante meters tot je beschikking hebt (48 m2 bruto) kun je ruimte maken door de hoogte in te gaan. Dat is precies wat wij doen met deze Tinyrebel.

Indeling: In de woning vind je de woonkamer, een keuken, badkamer, wat technische ruimtes en twee slaapkamers. De keuken staat mooi uit het zicht zodat je in de woonkamer prima zowel een eettafel als een zithoek kwijt kunt. De badkamer heeft een hangend toilet, wastafelmeubel en inloopdouche, die standaard worden meegeleverd. De grotere slaapkamer zit aan de achterzijde van de woning. Achter de deur is ruimte om een brede kastenwand te plaatsen. Daarnaast een kleinere tweede slaapkamer. Op de vide, bereikbaar met een ladder, is extra ruimte.
Door de vele ramen is de Nordic overal lekker licht. Optioneel kunnen nog dakramen worden geplaatst.
Als de woning wordt gekocht voor permanent gebruik dan krijgt de slaapkamer extra hoogte.
Er is ook een Nordic variant met 1 slaapkamer, de keuken is dan langer en de woonkamer groter.

Kijk ook naar de afbeeldingen van de Nordic die als recreatiewoning wordt gebruikt. Deze heeft nog een andere indeling.

De Nordic kan uitgebreid worden met een uitbouw die dwars op de woning staat. Deze is verkrijgbaar in verschillende groottes, zodat er nog extra slaapkamers en/of een berging kunnen worden gerealiseerd.

Wij zijn Tiny Rebel Houses
‘Mens, natuur en design’, dat is waar Tinyrebel voor staat. We hebben onze passie voor duurzaamheid en ecologische bouwmaterialen kunnen combineren in een slimme strategie. Onze Tinyrebels bieden het meest ongelooflijke comfort terwijl ze energiezuinig en milieuvriendelijk zijn. Tinyrebel: ‘building a new generation’.
Tinyrebel verzorgt de bouw en verkoop van energiezuinige, modulaire en ecologisch verantwoorde woningen. Wij leveren verschillende mooie modellen.
Tinyrebels zijn lief voor het milieu en voor hun bewoners. Dit vraagt om een speciale aanpak. De woningen voldoen aan het Bouwbesluit dus zijn geschikt voor permanente bewoning. Ze zijn ook zeer geschikt voor recreatief gebruik. Wij leggen je graag uit hoe onze Tinyrebels op de wereld komen: welkom op DemoParkNL.

Optimale bouwmethode
Voor al onze Tinyrebels maken wij gebruik van CLT (cross laminated timber). Dit is een kruislings verlijmde houtconstructie die wij gebruiken voor onze wanden en daken. CLT is een Co2 neutraal bouwmateriaal dat zorgt voor een robuuste draagconstructie.
Standaard maken wij gebruik van Kingspan isolatie. Dit zorgt dat je hetin de winter ook lekker warm hebt! Als je kiest voor volledig ecologisch dan passen wij Steico houtwol isolatie toe, dit komt rechtstreeks uit de natuur.
Om de buitenkant af te werken gebruiken wij Thermowood. Dit hout is thermisch behandeld door middel van stoom, vandaar de naam. Waardoor het enorm duurzaam is en bijna geen onderhoud meer nodig heeft.
Met alleen de juiste materialen ben je er nog niet, de toepassing ervan speelt net zo’n belangrijke rol. Tinyrebels worden daarom damp open gebouwd. Wanneer je onze damp open Tinyrebels bnnenstapt merk je direct het verschil met de gebruikelijke dampdichte bouwmethodes. Het binnenklimaat is namelijk veel beter en comfortabeler. Behave dat het allemaal lekkerder aanvoelt heb je nog een paar extra voordelen. Zo is schimmelvorming verleden tijd. Ook heb je voor een gezond binnenklimaat geen dure installaties meer nodig.

Een Tinyrebel blinkt uit in flexibiliteit
Wil je bijvoorbeeld meer ruimte? Dan koppelen wij gewoon meerdere Tinyrebels tot een grote Tinyrebel. Dit kan ook nog eens razendsnel. Wist je dat wij een dergelijke extra grote Tinyrebel in 1 dag kunnen realiseren?
Ook kun je een Tinyrebel als een tijdelijk gebouw gebruiken. Ze zijn ook zeer geschikt voor recreatieve toepassingen. Zo zie je dat een Tinyrebel veel mogelijkheden biedt. Wat voor type je ook kiest, dankzij de bouw met duurzame materialen heb je altijd minimale onderhoudskosten!

Afmetingen l x b x h: 12 x 4 x 3.85 m
Woonoppervlak: 41 m2 netto
Footprint: 48 m2
Bouwbesluit: geschikt voor permanente bewoning
Verwarming en warm water: full electric, warmwaterboiler en infrarood vloerverwarming
Duurzaamheid: Thermowood, CLT, zonnepanelen mogelijk
Meerdere uitvoeringen: ja
Minimale afname: nee
Proefslapen: ja
Prijs: € 136.500 incl BTW, exclusief transport en kraankosten, exclusief zonnepanelen en in de uitvoering met een metalen dak.
Klik HIER om de actuele prijslijst op te vragen.

 

Downloads:

Contact:

Contact
bezoek ons op DemoParkNL of anders:
Fagotweg 3, 4337 RC Middelburg
(showroom open op vrijdag en zaterdag, overige dagen op afspraak)
Telefoon: 085 0041 539
Email: info@tinyrebel.nl
www.tinyrebel.nl