Joy

Omschrijving

Unieke tiny houses gebouwd in de Roemeense traditie met modern comfort. De bouwer is Pura Vida uit Roemenie. Pura Vida wordt in Nederland vertegenwoordigd door Tiny House Store. 
Het showmodel Hope is te koop - dat is aanhaken en wegrijden. 

over Pura Vida

Bij Pura Vida vind je je droom tinyhouse. De romantische huisjes worden gebouwd door ambachtslieden uit het Bocovina district. De huisjes zijn een mix van traditioneel en modern zodat er werkelijk iets unieks ontstaat. PuraVida heeft 6 basismodellen. Er staan er 2 op DemoParkNL. Permanent is de Joy opgesteld. Hope, een kleinere versie staat ernaast en is direct te koop. 

PuraVida heeft een eigen architect die de wijzigingen kan omzetten naar een gewijzigd ontwerp. 

model Joy
Op Demopark staat het model Joy, een nieuwe en grotere uitvoering van de Hope. Het huis is opgedeeld in drie delen, een woon/eetkamer, de badkamer en de slaapkamer. De badkamer ligt tussen de ruimtes in. 

indeling
Joy Tiny House heeft een oppervlak van 14 m2. De leefruimte heeft een volledig uitgeruste keuken met een een koelkast, kookplaat en ook de Tchibo capusle espresso machine is inclusief. Er is een opklaptafel in het woongedeelte die plaats biedt aan 3 personen of perfect geschikt is als werkplek met uitzicht. 
In de aparte slaapkamer zit standaard een super comfortabel foam matras van 2 x 1.60 meter. Hier zijn 2 ramen, wat ruimte voor kleding en leeslampjes. De badkamer heeft een klein bad met douche, wastafel en toilet. Ook een uitvoering met alleen een douche en extra ruimte voor kleding is een optie. 

uitvoering
Het model heeft een bijzondere vorm, PuraVida houdt niet van rechte lijnen. Het huis heeft ovale muren en een golvend dak. De structuur is van gebogen gelamineerde houten planken of met stalen spanten (de uitvoering die op DemoParkNL staat). De muren en dak zijn van naaldhout met TEGO multiplex platen, een aluminium bodem en rockwool isolatie. De buitenzijde is afgewerkt met horizontale lariks planken. Lariks is een harde langzaam groeiende houtsoort dat niet kwetsbaar is. Het exterieur is afgewerkt met een brandwerende laag, afgewerkt met vernis en dan geschilderd. 
Het interieur is afgewerkt in multiplex dat in vrolijke kleuren is geschilderd. 
De deuren en ramen zijn spectaculair. Het grote raam maakt contact met de omgeving. Ramen en deuren zijn van hout, met dubbel glas en handbeschilderde figuren. De trots van het tiny house!

Joy heeft een economisch LED vloerverwarmingsysteem met een thermostaat. Dit kan aangevuld worden met een elektrische haard, met thermostaat en afstandsbediening. 
Aansluiting mogelijk op water en elektra. 

De huisjes worden gebouwd voor het harde Roemeense klimaat (+40 en -25 graden in zomer en winter) en zullen het daarom prima doen in mildere streken. 

model op wielen

Het is een model op wielen, dat eenvoudig over de weg naar zijn locatie gereden kan worden. Het huis heeft een stalen platform waar de trailer onder geschoven kan worden. Het model kan ook vast op een plek gezet worden. Voor het vervoer naar de locatie komt een aparte offerte. 

Er is twee jaar garantie. 

Geniet van Joy; een waar kunstwerk van de handwerkslieden uit de Bucovina regio. Of van de Hope, de kleinere versie. Zie onder kenmerken voor de prijzen. 

contact: via info@tinyhouse-store.nl, 0641 770096. 

Kenmerken

Kenmerken Joy

afmetingen l x b x h: 6 x 2,30 x 3,27 m
woonoppervlak: 13,8 m2
bouwbesluit: nee
verwarming: LED elektrische vloerverwarming (evt aangevuld met een elektrische haard)
duurzaamheid: volledig van hout (met aluminium bodem), materialen herbruikbaar
meerdere uitvoeringen: er zijn standaard modellen maar maatwerk is mogelijk
proefslapen: nee
minimale afname: nee

prijzen:
Joy: € 52.750 inclusief BTW.
Hope (direct beschikbaar): € 44.750 inclusief BTW. 

contact: via info@tinyhouse-store.nl, 0641 770096. 

Foto's

Joy home
Joy op DemoParkNL
Joy en Hope
Joy in het veld
Joy achter de auto
Joy doorsnede
Joy plattegrond
Joy doorzicht
Joy keuken
Joy slaapkamer 01
Joy slaapkamer 02
Joy slaapkamer 03
Joy romantisch
Joy achterraam
Joy achterraam winter
Joy en Hope 2
Hope en Joy_drone
Hope en Joy_drone_63