EM01

Omschrijving

Trendy Green: prefab smart woningen van Nederlandse bodem

Trendy Green is een jong ambitieus bedrijf uit Almere voor de verkoop van overkappingen, tuinkamers en schuifpuien. Productie in eigen beheer en een snelle levering zijn de kernwoorden van de filosofie. Wij geloven in een goed product, een goede service en een eerlijke deal. 
Woningen en straks ook prefab garages zijn een recente uitbreiding van het bedrijf. Hiervoor is een nieuwe productiehal in Friesland in gebruik genomen. 

EM One Home

De EM One Home is een prefab woning die snel gerealiseerd kan worden. De woningen voldoen geheel aan het Bouwbesluit voor permanente bewoning waardoor ze ideaal zijn voor starters (hypotheek mogelijk). Door de snelle manier van bouwen is de EM One Home ook ideaal als woning op eigen grond voor volwassen kinderen, als mantelzorg of als luxe gastenverblijf. 

De EM One Home is een luxueuze prefabwoning van deze tijd. Binnen gebouwd en op een vrachtauto naar de locatie gereden, waar hij direct geplaatst kan worden. 

Een EM One Home wordt geleverd als een kant en klaar huis, inclusief vloer, badkamer en keuken, en als je wilt zelfs helemaal ingericht. 

'What you see is what you get'. 
En smart: met 1 druk op de knop regel je de ingebouwde dimbare spotverlichting. De airco en heaters zijn in het plafond verwerkt en zorgen binnen 5 minuten voor een aangenaam binnenklimaat. 

De EM One Home is een houtskeletbouw woning met gevels afgewerkt in baksteen, verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen. De bijna open gevel met hoge dubbelglas raampartijen en schuifpuien zorgen voor een zee aan daglicht. Perfect om een grote veranda voor te plaatsen voor een extra binnen - buitenleven beleving.
Verwarming door middel van infrarood panelen uitbreidbaar naar vloerverwarming. 
Een uitvoering met triple glas is een optie, evenals zonnepanelen. 

De EM One Home heeft een efficiente plattegrond met 48 m2 woonruimte. De keuken zit in de kop van de woning, groot maar zonder de ruimte te domineren. In de slaapkamer is plek voor een riante kastenwand. De badkamer heeft een wastafelmeubel, toilet en inloopdouche. Via een lage deur kom je in de berging met opstelplaats voor de wasmachine. De meterkast is van buitenaf bereikbaar. 

EM One Home: 

* smart home
* korte levertijd
* voldoet aan bouwbesluit
* kant en klaar huis
* voordelige prijs

Je kunt de EM One Home beleven tijdens de kijkdagen of maak een afspraak op maat buiten de kijkdagen om. 

Contact:
Trendy Green, 0644 113233, info@trendygreen.nl

 

Kenmerken

Kenmerken EM01

Afmetingen l x b x h: 12 x 4 x 3 m
Woonoppervlak: 44 m2 gebruiksoppervlak
Bouwbesluit: voldoet aan bouwbesluit voor permanente bewoning
Verwarming en warm water: infrarood panelen 
Proefslapen: ja
meerdere uitvoeringen: vaste maatvoering, uitbreiding mogelijk
Minimale afname: nee
Prijs: vanaf € 100.000 inclusief BTW
Contact: Trendy Green, 0644 113233, info@trendygreen.nl

Foto's

Downloads