Duo Loft 2

Omschrijving

De Tiny Duo Loft

De Duo Loft is een stijlvol Mill Home Tiny House met 27 m2 woonoppervlak, speciaal ontwikkeld voor eenpersoonshuishoudens, maar kan ook ruimte bieden aan twee bewoners. De woning voldoet volledig aan het bouwbesluit en kan daarmee projectmatig in de (sociale) huur worden ontwikkeld. Alle voorzieningen bevinden zich dicht bij elkaar, zodat er veel ruimte en hoogte overblijft in het woongedeelte. Hierdoor voelt de woning ruim en licht aan. De Duo Loft beschikt over een woongedeelte, ruime keuken, aparte slaapkamer, badkamer en bergzolder. Daarnaast is de Tiny Loft volledig energieneutraal en uitgerust met moderne installaties. De Duo Loft is volledig verplaatsbaar en wordt op één dag geplaatst en aangesloten. Vandaag plaatsen is dus aansluiten en morgen wonen.

Een woning wordt sleutelklaar opgeleverd. De woningen beschikken standaard over een keuken, badkamer, vloer-, plafond- en wandafwerking. Ook het zonnepanelendak en het ventilatiesysteem zijn standaard bij de prijs inbegrepen. 

Exterieur

De Duo Loft heeft een stoer en modern karakter en is geïnspireerd op een tijdloze hoofdvorm en architectuur. Het 45 graden dak met de overstek geeft het huisje een stijlvolle vertrouwde uitstraling. Tegelijkertijd is de woning modern en grensverleggend door de toepassing van innovatieve materialen zoals de onderhoudsvrije Tricoya® gevelafwerking en het geïntegreerde zonnepanelen dak met 48 zonnepanelen.

Interieur

Het interieur is zo compact en efficiënt mogelijk ingedeeld en heeft alles wat je nodig hebt om comfortabel te kunnen wonen. Beeldbepalend is het interieurelement midden in de ruimte waardoor er verschillende ruimtes ontstaan. Dit element is te personaliseren en uit te breiden met verschillende aspecten. Zo kun je kiezen voor extra kasten in de woonkamer, een geïntegreerde wasmachinekast of een luxe keuken. Ook kun je kiezen voor vloerverwarming, infraroodpanelen of airconditioning. En natuurlijk zijn er keuzes in de afwerking en kleuren. De gehele binnenafwerking is gemaakt van Okoume fineer van hoge kwaliteit. Okoume brengt de natuurlijke gezellige sfeer waar we trots op zijn. De warme houttinten met prachtige vlammen maken elke Duo weer uniek.

Er is een optielijst om de woning naar eigen keuze nader af te werken. 

Wil je meer weten over onze woningen?

Over Mill Home

Mill Home is een producent gespecialiseerd in hoogwaardige verplaatsbare woningen die volledig in de fabriek worden gebouwd. Deze serie woningen zijn speciaal ontwikkeld en geschikt voor vele doelgroepen. Met name voor de grote vraag naar starters- en eengezinswoningen. 

Mill Home bouwt de woningen “Smart” dankzij innovatieve bouwmethodes en optimaal gebruik te maken van de ruimte. Hierbij gebruiken wij hoogwaardige sandwichpanelen die we zelf in onze fabriek maken.

Hierdoor bouwen we niet alleen flexibel en razendsnel, maar ook duurzaam en verantwoord door minimale uitstoot van stikstof en CO2. De woningen zijn volledig energieneutraal, full electric, uitgerust met moderne installaties en hebben een hoogwaardige afwerking met een prachtige houten uitstraling.

Mill Home
Hertsweg 5
5451GS Mill
0485-315968
www.millhome.nl
info@millhome.nl

 

Kenmerken

Mill Home Duo Loft 2

Afmetingen buitenmaat l x b x h: 10.4 x 3.6 x 4.1 m
Afmetingen binnenmaat l x b x h: 9.6 x 2.8m x 3.5 m
woonoppervlak: 27 m2 netto
Bouwbesluit: ja, geschikt voor permanente bewoning
Verwarming en warm water: all electric met boiler
Duurzaamheid: 48 zonnepanelen, energieneutraal, Groen Hypotheek Verklaring
Meerdere uitvoeringen: nee, vast model, wel 2 modellen te schakelen
Minimale afname: nee, bestelling op maat
Proefslapen: ja
Prijs: vanaf € 109.500 inclusief BTW

 

Foto's

Demopark Mill Home Duo 02
Demopark Mill Home Duo 08
MillHome_Duo_drone
Duo Loft interieur
Duo Loft interieur
Duo Loft badkamer
Duo Loft slaapkamer
Duo Loft doorsnede
Duo Loft zij aanzichten
Demopark Mill Home Duo 01
Demopark Mill Home Duo 03
Demopark Mill Home Duo 04
Demopark Mill Home Duo 05
Demopark Mill Home Duo 06
Demopark Mill Home Duo 07
duo loft in een rij
duo loft in de duinen voorzijde
duo loft in de duinen
Duo Loft wijkje in aanbouw