Coupe

Betaalbaar Wonen

Foto's:

Coupe
BetaalbaarWonen presenteert op Demopark het model Coupe. De houten woning is verkocht en weggehaald, en er is een nieuw exemplaar geplaatst, dit maal met een vrolijke gevelbekleding.

De Coupe is het antwoord van BetaalbaarWonen om wonen voor starters betaalbaar te maken. De woning kan voldoen aan het bouwbesluit voor permanente bewoning.

Een Coupe heeft een grondvlak van 7.80 m diep en 3.60 m breed over anderhalve verdieping. Het huis heeft een vide voor een ruimtelijke beleving ondanks het relatief kleine woonoppervlak. De entreedeur is aan de zijkant met de techniek weggewerkt onder de trap naar boven. Het woongedeelte heeft een grote schuifpui naar een klein gezellig overstek. Dit kan nog verlengd worden met een vlonder. De badkamer zit aan de zijde met ruimte voor douche, toilet, wastafel, wasmachine en hoge kast. Het sanitair is van Villeroy & Boch. Aan de badkamerwand zit ook de keuken. Via de trap bereik je de slaapverdieping (inpandige hoogte van 1.10 m) waar een groot 2 persoons bed past en aan de zijmuren nog kledingkasten kunnen worden geplaatst.

De Coupe is met zijn compacte uiterlijk een hippe verschijning die in vele kleuren en diverse gevelmaterialen kan worden uitgevoerd. De oplevering is zeer compleet inclusief badkamer, keuken en vloer- en wandafwerking. Verwarming, warm water en koeling middels een warmtepomp icm een split-airo.  De ramen zijn van 3 dubbel glas, op het dak liggen zonnepanelen. De woning kan ook opgeleverd worden inclusief een huisbatterij.
De woning is beschikbaar in een uitvoering voor recreatieve / tijdelijke bewoning of in een versie voor permanente bewoning.

Indien gewenst kan de woning verlengd worden.

BetaalbaarWonen ontwikkelt duurzame woningen met een minimale impact op de natuur. BetaalbaarWonen selecteert al de toegepaste materialen met het oog op het milieu en door de geheel elektrische bouwmethode is de bouw uitstootvrij. Het is ons belangrijkste doel uitsluitend duurzame materialen te gebruiken om energiezuinige woningen te bouwen die minimaal onderhoud nodig hebben met een lange levensduur.

NedPanel bouwsysteem
BetaalbaarWonen heeft een eigen bouwmethode ontwikkeld: modulair bouwen gebaseerd op het gebruik van het NedPanel bouwsysteem. De voordelen van dit systeem zijn een korte bouwtijd, geen thermische lekkage zodat zeer hoge isolatiewaarden kunnen worden behaald, en een sterk en stijf bouwsysteem met een laag gewicht (gunstig voor het vervoer).
Groningen opgelet: de lage massa van de woning gecombineerd met enige mate van flexibiliteit maakt de woningen zeer geschikt voor gebieden met enige seismische activiteit. Door de lage massa kan een licht funderingssysteem worden toegepast, afhankelijk van de locatie.
De woningen zijn ook zeer geschikt voor drijvende funderingen en pontons.

Er wordt gebruik gemaakt van gestandaardiseerde afmetingen van de panelen (60 of 120 cm breed, lengte wisselt) met integratie van de buizen in de panelen en alle raam- deur- en gevelafwerkingen gebaseerd op deze maten. Daardoor is bouwen op de ‘NedPanel’ manier eenvoudiger dan traditioneel bouwen. Dit maakt het bouwen niet alleen snel maar bovenal ook betaalbaar.

20 basisontwerpen
BetaalbaarWonen heeft 20 basisontwerpen, die op maat kunnen worden afgewerkt. Van een officepod als werkplek in de tuin, recreatie of drijvende woningen, bungalows en tiny houses. Kijk voor alle informatie op de website. De meeste ontwerpen zijn geschikt voor permanente bewoning. Sommige woningen hebben extra hoogte, zoals de Coupe. Een aantal woningen, waaronder de TinyTower, is ook geschikt om de schakelen.

Productie
BetaalbaarWonen beschikt over een eigen productiecapaciteit waar ieder huis op maat gebouwd wordt met het NedPanel systeem. Hierdoor kan voor iedere woning maatwerk worden geleverd, binnen de standaarden van het concept. De gemiddelde productietijd is rond de drie maanden, gelijk oplopend met de termijn van de vergunningprocedure.

De woning kan dus in de werkplaats worden gebouwd, vervoerd en op locate geplaatst, maar ook volledig op locatie worden gebouwd.

Interesse?
wij heten u welkom tijdens de Kijkdagen op Demopark of neem contact op voor een afspraak op maat om alle mogelijkheden door te spreken.

Afmetingen l x b x h: 7,8 x 3,7 x 4,15 m
Woonoppervlak: 35,5 m2 GO 25,9 en slaapvide 9,6 m2 (binnenmaten: 7,80 x 3,10)
Footprint: 29,2 m2 GO
Bouwbesluit: de getoonde uitvoering is niet geschikt voor permanente bewoning (aanpassing is mogelijk)
Verwarming: split airco met warmtepomp
Duurzaamheid: triple glas, optioneel zonnepanelen, optioneel huisbatterij
Meerdere uitvoeringen: ja, het model kan verlengd worden
Proefslapen: ja
Minimale afname: nee
Prijs: vanaf € 86.400 inclusief BTW (indicatief)

Zie voor de kosten van de verschillende modellende prijslijst die je kunt downloaden.

Downloads:

Contact:

BetaalbaarWonen BV
Klaaskamp 3, 8531XE Lemmer
www.betaalbaarwonen.com
085 2129091