Vind de Perfecte Locatie voor je Tiny House met het Ultieme Handboek

Droom je van een eigen Tiny House, maar weet je niet waar je moet beginnen met het vinden van de perfecte plek? Je bent niet de enige! Veel mensen worstelen met dezelfde vraag. Gelukkig is er nu een handige gids om je op weg te helpen: ‘Het Ultieme Handboek, vind plek voor je Tiny House’.

Dit handboek is geschreven door Eefje Fehres, de oprichter en eigenaar van Tiny House Store. Tiny House Store is met maar liefst 3 modellen vertegenwoordigd op DemoParkNL. Eefje’s passie voor vrijheid, minimalisme en ecologisch leven heeft haar in 2018 geïnspireerd om Tiny House Store op te richten. Haar missie is om mensen te helpen bij het realiseren van hun droom om duurzaam en compact te wonen. In juli 2020 begon Eefje zelf aan de bouw van haar eigen Tiny House, en sindsdien deelt ze haar ervaringen en expertise via haar winkel en informatieve bronnen.

Het Ultieme Handboek biedt een helder stappenplan dat je door alle uitdagingen en vragen leidt die je tegenkomt bij het zoeken naar de ideale locatie voor jouw Tiny House. Of je nu op zoek bent naar een stuk grond in een landelijke omgeving of een plek dichter bij de stad, dit handboek helpt je bij elke stap van het proces. Het bevat praktische tips en adviezen over waar je op moet letten, welke vergunningen je nodig hebt, en hoe je de beste plek vindt die aan al jouw wensen voldoet.

Als je eenmaal de perfecte locatie hebt gevonden, nodigen we je van harte uit om een kijkje te komen nemen op de kijkdagen bij DemoParkNL. Hier kun je verschillende modellen Tiny Houses van Tiny House Store bekijken en je laten inspireren door de talloze mogelijkheden. Of je nu nog aan het oriënteren bent of al concrete plannen hebt, de kijkdagen bieden een uitstekende gelegenheid om je verder te verdiepen in de wereld van Tiny Houses. De agenda van de kijkdagen vind je hier. 

Benieuwd naar het handboek? Dan kun je het e-boek bestellen. Bezoek dan de website van Tiny House Store en ontdek hoe je jouw droom kunt verwezenlijken: Het Ultieme Handboek – vind plek voor je Tiny House.

Kom langs en laat je inspireren door de mogelijkheden die Tiny House Store en DemoParkNL te bieden hebben!

vind plek voor je tiny house.