Nieuwe richting Mill Home: Houten Huizen en Natuurdorpen

Mill Home, aanbieder van het eerste uur op DemoParkNL, slaat een nieuwe richting in. De focus komt niet alleen te liggen op een nieuwe lijn van houten huizen, maar ook op de bouw van kleine buurtschappen. Vanwege het kleinschalige en duurzame karakter worden deze door Mill Home Natuurdorpen genoemd. De wijziging gaat gepaard met een geheel vernieuwde huisstijl en nieuwe website, passend bij deze ontwikkeling.

Nieuwe Stijl, Nieuwe Huizen

De huizen van Mill Home zijn met zorg ontworpen om de natuurlijke schoonheid van hout te benadrukken. De beschikbare modellen zijn vernieuwd, waarbij elk model unieke kenmerken biedt. Er is een klein eenlaags model (Model 40, vergelijkbaar met de huidige Duo), een model met een kapverdieping (model 50, vergelijkbaar met de Family) en een nieuw Model 60. Dit ontwerp beschikt over een volledige verdieping met overal stahoogte, wat zorgt voor een ruimtelijk gevoel en extra comfort. De nieuwe ontwerpen zijn niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. Duurzaamheid wordt doorgevoerd in alle onderdelen en materialen, waardoor deze volledig bio-based gebouwd gaan worden.

Natuurdorpen

Het komt steeds vaker voor dat Mill Home gevraagd wordt om een plan te bouwen met meerdere huizen. Zoals het project Goudplevierhof in Almere Oosterwold: 15 Family woningen op een voormalig boerenerf, helemaal omzoomd met een prachtige bomenrij. Inmiddels is er veel ervaring opgedaan met uitwerking en uitvoering van kleine projecten. Mill Home gaat daarom groepen of opdrachtgevers volledig ontzorgen in het gehele proces.

Transparantie en Opties op de vernieuwde site

De vernieuwde website is gebruiksvriendelijker en biedt een uitgebreid overzicht van de diverse mogelijkheden.
Een van de sterke punten van Mill Home is de transparantie in prijsstelling. Op de vernieuwde website staan de prijzen duidelijk vermeld, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Daarnaast zijn er talloze opties beschikbaar, waardoor je jouw huis helemaal naar wens kunt laten aanpassen. Of het nu gaat om extra voorzieningen, specifieke materialen of uitbreidingen, Mill Home denkt graag met je mee.

Mill Home op DemoParkNL

Er hebben inmiddels verschillende Mill Home modellen op Demopark gestaan: de Family al vanaf de start in april 2022. Deze gaat binnenkort vervangen worden door het nieuwe Model 60: de woning met 2 volledige bouwlagen. Verder stonden op het park een Duo die volledig off-grid was, een Duo die was gebouwd voor een woningbouwcorporatie en de Cabin, een model voor recreatie. Al deze modellen zijn verkocht. Het nieuwe Model 60 wordt eind juli verwacht, zodat deze op de Kijkdag begin augustus voor het eerst geopend zal worden.

Ontdek Meer

Benieuwd naar wat Mill Home voor jou kan betekenen? Bezoek dan snel de vernieuwde website op www.millhome.nl en laat je inspireren door de prachtige houten huizen en natuurdorpen. Of je nu op zoek bent naar een nieuw huis of een compleet nieuw plan, Mill Home biedt de mogelijkheden en expertise om jouw dromen waar te maken.

   .

   

Op termijn zal de Family die nu op het park staat natuurlijk vervangen worden door het nieuwste model.