Lezing zaterdag 6 juli: presentatie Homera Modular

Kom op 6 juli om 13.00 uur luisteren naar de presentatie van Orhun Simsek, business development manager van Homera Modular. Veel kleine huizen worden door buitenlandse bouwbedrijven gebouwd, vooral uit Oost Europa. Omdat woningen uit die landen vanwege geringere arbeidskosten en lagere grondstofkosten aanzienlijk goedkoper zijn. Sinds kort biedt ook Homera Modular haar diensten in Nederland aan en presenteert zich met het Tilt House op Demopark. Homera is onderdeel van de Consera groep, een groot staalframe en modulair bouwbedrijf gevestigd in Turkije en actief in meer dan 30 landen. Het Tilt House bestaat uit 2 modules. De lezing vertelt over de productie bij Homera, de voordelen van staalframe bouw en de mogelijkheden die Homera biedt om bij te dragen aan het oplossen van de woningnood in Nederland.
De entree is gratis. De lezing is in het Engels met indien nodig Nederlandse moderatie. Welkom weer!

..   .