Moodumo conceptwoning direct te koop

Sinds de start van DemoParkNL staat in de hoek van de eerste rij de Moodumo woning. De modelwoning toont alle mogelijkheden van het uitgewerkte concept: een biobased, circulair geproduceerde woning met volop keuzemogelijkheden in de afwerking van de buitengevel en de indeling. Met een energievoorziening van ondermeer zonnepanelen aangevuld met een windwokkel – alles bij te houden op een i-pad. De woning heeft een fijne akoestiek en ruikt lekker naar hout. Daiwa Housing, de opvolger van de 3 partijen die het model hebben ontwikkeld, gaat de woning niet verder ontwikkelen. Daiwa richt zich op grootschalige productie en daar past dit maatwerk concept niet meer bij. De modelwoning is daarom te koop, de prijs is € 160.000 ex BTW. Ideaal voor als je snel een prachtige woning wilt kunnen plaatsen, voor recreatie, mantelzorg of (met kleine aanpassingen) permanente bewoning.

Interesse? kom de woning bekijken op de kijkdagen of neem contact op met Jorien van Santen, info@leukehuizen.nl.