8 juli: themadag (betaalbaar wonen) in Oosterwold

De komende kijkdag, zaterdag 8 juli, staat in het teken van de ontwikkelingen in Oosterwold. In dit bijzondere gebied, waar overigens ook DemoParkNL gevestigd is, zijn de toekomstig bewoners aan zet. Er is volop ruimte voor eigen initiatief, zelfstandig of in groepsverband. Eind van het jaar zal er weer grond worden uitgegeven in Oosterwold. Nu al kun je je opgeven als belangstellende als je eventueel mee wilt doen met diverse projecten voor betaalbaar wonen, onder meer met woningen die op DemoParkNL staan. Er is weer een programma met lezingen, onder meer over de financieringsmogelijkheden (door de Rabobank). Deze zijn om 11.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur.

Momenteel zijn er ook twee projecten in Oosterwold actueel in verkoop met Family Homes (van Mill Home) en de gelijkvloerse Nordic huizen (van Tiny Rebel).
Zie hiervoor de informatie op de website van de verkopend makelaar: https://www.leukehuizen.nl/aanbod-overzicht.

Daarnaast presenteren zich verschillende partijen uit Oosterwold, zodat je alvast van de sfeer kunt proeven.
Uiteraard zijn alle modelwoningen ook weer gewoon open, dus bezoek is ook interessant als je bouwplannen elders hebt.