Er zit groei in de markt van tiny houses

Er zit groei in de markt van tiny houses, zo constateert ook Funda.

IN 2022 werden volgens het Kadaster (2023) 41 % meer tiny houses verkocht dan het jaar daarvoor. Eerder (2020) liet onderzoek al zien dat een op de vijf Nederlanders interesse heeft in een tiny house.

Funda sprak daarover ondermeer met Marjolein Jonker, van Marjolein in het klein:

https://www.funda.nl/voormakelaars/artikel-makelaar/er-zit-groei-in-de-markt-van-tiny-houses/?utm_source=nieuwsbrief_makelaar&utm_medium=email&utm_campaign=vm

Marjolein heeft begin juni op DemoParkNL de TinyFindy dagen georganiseerd, een 2 daags evenement helemaal in het teken van klein wonen. Als je kleiner wilt gaan wonen, kun je een bestaand tiny house kopen, maar ook zelf plannen ontwikkelen. Op DemoParkNL kun je inspirerende mogelijkheden bezoeken, de huisjes bekijken en voelen hoe het zou zijn, klein(er) te gaan wonen.
De eerstvolgende kijkdag is zaterdag 8 juli. Dan staan de woonmogelijkheden in Almere Oosterwold centraal. Meer bericht hierover volgt.