Pdf-presentatie lezing Jan Peeters Triodos over financiering innovatieve woonvormen

Op 6 mei houdt Jan Peeters, adviseur Hypotheken van de Triodosbank twee maal een lezing over financiering van innovatieve woonvormen.

Triodos Bank koppelt het energielabel aan de hypotheek: hoe duurzamer je woning hoe lager de rente met een bijzonder aantrekkelijk tarief voor een biobased woning. Indien je financiert met NHG krijgt je nog extra korting.

De kracht van Triodos Bank is innovatie, waarbij nieuwe leefvormen, zoals collectief wonen, en bouwmethoden om bij te dragen aan een meer duurzame wereld worden gestimuleerd. Of het nu om een bestaande woning, nieuwbouw, woonboot of een tiny house gaat. De bank wordt door Nederlandse consumenten gezien als het meest duurzame merk in de bankensector (Sustainable Brand Index 23 maart 2023).

Zie HIER voor de pfd van de presentatie.